Să fi venit oare vremea ca Sean Penn să renunţe la actorie? - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Nu mai sunt îndrăgostit de acest lucru”, a declarat actorul Sean Penn într-un interviu acordat zilele acestea jurnalistei Tracy Smith de la „CBS Sunday Morning”, făcând referire la actorie. Să urmeze oare Sean Penn (de două ori câştigător al unui Oscar) calea îmbrăţişată de Daniel Day-Lewis (triplu câştigător de Oscar), care a renunţat definitiv la actorie? Din declaraţiile recente ale actorului, cel puţin, pare că asta este direcţia pe care ar alege-o. „Ştiţi, cred că acest lucru a fost adevărat o vreme”, îşi începe el pledoaria dezvoltând: „Poate fi grozav atunci când lucrezi cu actori buni sau cu regizori buni sau cu o bună scriere ca un exerciţiu, dar am eu credinţa că toată treaba asta are o valoare durabilă? Poate, aş putea argumenta din punct de vedere intelectual. Dar la nivel visceral, nu o pot face – nu mai sunt îndrăgostit de acest lucru„.

Sean Penn – care a jucat în drame ca ”Mystic River” şi ”I Am Sam” sau biografii precum ”Milk” – recunoaşte aşadar că actoria, care i-a adus ani la rând împlinirea, nu-i mai poate oferi nimic acum, la 58 de ani. În schimb, o face, se pare, literatura, căci vedeta de la Hollywood scrie cu multă plăcere. A terminat deja un roman, ”Bob Honey Who Just Do Stuff”, despre Bob Honey, „un om cu mai multe meserii, pirotehnist, asasin în serviciul unei agenţii guvernamentale misterioase”, ce va fi publicat în aprilie. Cartea conţine, se pare, şi referiri la preşedintele Donald Trump, pe care actorul l-a numit ”duşman al omenirii”, dar şi la mişcarea ”MeToo”.

Oricare va fi decizia lui Penn în legătură cu actoria, el va rămâne unul dintre cei mai talentaţi actori ai cinematografiei universale.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO