Căutare

Share this article

Pentru toţi aceia care vor să ştie cum e în lumea tenisului ”mic”, adică acolo unde micii sportivi visează la glorie în timp ce muncesc pe rupte, cartea „Tenis, Sportul inventat de diavol„, scrisă de realizatorul radio Adrian Fetecău, ar putea fi lectura potrivită. Scrisă cu o sincerittate brutală, cartea are la bază experienţele trăite pe viu de autor alături de fiica sa, Irina Fetecău, jucătoare profesionistă şi campioană naţională la senioare în 2016.

Ani întregi de trudă, decepţii, victorii, lipsa banilor, nervi întinşi la maximum, pasiuni de nestăvilit – sunt chestiuni pe care practicanţii aşa zisului ”sport alb” le cunosc foarte bine, iar despre toate acestea şi multe altele scrie Adrian Fetecău în acest volum provocator.

O viziune interesantă asupra tenisului dar şi a psihologiei copilului, „Tenis, Sportul inventat de diavol” îţi va face o idee despre infernul prin care pot trece jucători de excepţie înainte de a ajunge în vârf. Un infern din care „evadează” doar cei foarte puternici din punct de vedere mental, după cum crede realizatorul care a trecut, alături de fiica sa, prin toate caznele acestui iad.

Mărturisiri şocante, tensiuni, aventuri de tot felul, căderi şi izbânzi sunt adunate în acestă carte din care poţi învăţa multe despre lumea acestui sport frumos şi care te pot pune serios pe gânduri, în cazul în care eşti părinte, dacă să-ţi îndrumi sau nu copilul spre tenis. Cartea va fi lansată sâmbătă, la ora 14.30, la Târgul de Carte Gaudeamus – standul Editurii Corint -.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO