fbpx

Căutare

Share this article

Nicole Kidman şi Reese Witherspoon, protagoniste ale serialului HBO, ”Big Little Lies”, unde le interpretează pe Celeste Wright şi Madeline Martha Mackenzie, vor câştiga de acum înainte aproximativ 1,26 de milioane de dolari pe episod, plus comisioanele de producători şi procente din profitul show-ului. O schimbare enormă pentru cele două actriţe, care primeau între 250.000 şi 350.000 de dolari pe episod pentru primul sezon. Iar acestea nu sunt singurele actriţe care se vor bucura de creşteri salariale. Potrivit The Hollywood Reporter, şi alte actriţe care joacă în serial vor avea parte de măriri de salariu: Zoe Kravitz, care a primit 380.000 de dolari pentru primul sezon, va ajunge să primească 3 milioane de dolari pentru cel de-al doilea sezon iar Shailene Woodley, care a câştigat 1,7 milioane de dolari pentru primul sezon, va câştiga şi ea o sumă mult mai mare.

Cum s-a ajuns aici? Apple, care îşi face intrarea în domeniul conţinutului bazat pe scenarii cu un buget estimat la un miliard de dolari, a plătit deja peste 1,25 de milioane de dolari pe episod actriţelor Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon (pentru ce-a de-a doua serie de 20 de episoade, care nu a  fost încă intitulată şi care va fi lansată în 2019). Acest lucru a dus la creşterea nivelului salarial al actorilor din producţiile de televiziune.

Aşa că, acestea sume record de care se bucură actriţele din ”Big Little Lies”, premiat cu Emmy şi un Glob de Aur, nu sunt o binecuvântare pentru HBO care spune că dacă le-ar plăti pe vedete cu sumele cu care le plăteşte Apple s-ar ajunge la o inflaţie privind toate salariile actorilor de televiziune.

 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO