Căutare

Share this article

Actriţa Sandra Oh a decis să nu mai salveze vieţi în sala de operaţii, ci cu arma în mână. Cunoscuta actriţă a trecut de la „Grey’s Anatomy” la „Killng Eve”. O vom putea vedea pe Sandra Oh într-un serial-thriller care va avea premiera pe 9 aprilie, în exclusivitate pe HBO Go.

Sandra Oh, cunoscută nouă mai ales datorită rolului dr. Yang în drama medicală „Anatomia lui Grey”, o interpretează pe Eve, ofiţer de securitate al cărei job de birou nu îi satisface dorinţele şi nu îi întăreşte deloc percepţia despre ce înseamnă să fii spion. Actriţa Jodie Comer (cunoscută din „Doctor Foster”) este Villanelle, o asasină fără scrupule. Când lui Eve i se cere să o găsească pe Villanelle înainte să comită o nouă crimă, cele două femei încep un joc periculos de-a şoarecele şi pisica. Miza? Vieţile următoarelor victime.

Alături de cele două actriţe, din distribuţie fac parte şi Fiona Shaw (Harry Potter) în rolul lui Carolyn Martens, David Haig (Patru nunţi şi o înmormântare) este Bill, colegul lui Eve, iar Kim Bodnia (The Bridge) apare în rolul lui Konstantin, Darren Boyd (Fortitude) în rolul lui Frank Haleton, Sean Delaney (Crimele din Midsomer) îl interpretează pe Kenny Stowton, Kirby Howell-Baptiste (Downward Dog) este Elena Felton, iar Owen McDonnell (Paula) apare ca Niko.

Killing Eve/ Obsesia Evei se bazează pe romanele „Villanelle” scrise de Luke Jennings. Seria este produsă de Sid. Gentle Ltd. pentru BBC America, Waller-Bridge este scenaristă şi producătoare executivă.  Un episod din cele 8 ale producţiei va fi avea premiera în fiecare săptămână pe HBO GO.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO