Se dă startul maratonului de shopping de primăvară la Cloud no 9 Pop-up Store - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Cloud no 9 Pop-up Store îşi redeschide porţile pe 24 şi 25 martie, între orele 10.00 şi 22.00 la Bucureşti Mall Vitan, unde peste 50 de designeri români dau startul maratonului de shopping de primăvară şi propun o serie de noi colecţii  într-o ediţie exuberantă, care trasează tendinţele sezonului.

Ediţia de primăvară va fi una solară, veselă şi foarte chic, sub mesajul Bloom & Shine, în ciuda vremii de afară.        

Invitată specială a acestei ediţii va fi Diana Dumitrescu, prezentă cu piesele din colecţia “Confident”, realizată împreună cu bluzat.ro: “Sunt piese versatile, ţinute cu care putem atrage toate privirile atât în timpul zilei, cât şi la o petrecere, o ieşire seara în oraş, accesorizate diferit, cu imaginaţie, naturaleţe şi în acelaşi timp cu multă încredere”, declara Diana Dumitrescu.

Printre expozanţii ediţiei de primăvară din 24 – 25 martie, de la Bucureşti Mall Vitan se numără Otilia Flonta, Lure Studio, Ana Parvan, Ioana Preda, Shakara, Natalia Turcanu, Monica Ivanovici, Minelli, Christine on the Clouds, Irene Mohorea, Atelier Faiblesse, BonBons by Monica Rădulescu, Piu Concept Atelier, Mirabilis Art Jewelry.

Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat în 2012 din dorinţa de a descoperi tineri creatori români şi de a contribui la transfomarea poveştilor de dragoste pentru design în poveşti de succes. Cloud No 9 Pop-Up Store este locul care concentrează creativitatea celor mai talentaţi designeri români şi comorile care le poartă numele, amprenta, personalitatea.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO