fbpx

Căutare

Share this article

Centrul de paraşutism TNT Brothers de la Clinceni anunţă deschiderea sezonului pentru primii curajoşi ai acestui an, între 31 martie şi 2 aprilie. Acest weekend este primul de încălzire al sezonului ce se anunţă plin de adrenalină.

Un salt cu paraşuta de la 4000 de metri înseamnă o viteză de 200 de km/h şi 5 minute de adrenalină maximă.

Paraşutismul este un sport care oferă senzaţii aproape imposibil de descris, ele trebuie simţite –  de la emoţia puternică de dinaintea saltului, la intensitatea celor 50 de secunde de cădere liberă, la sentimentul de plutire, cu paraşuta deschisă. De aceea, o bună parte dintre cei care sar cu paraşuta se întorc să repete experienţa, pentru că nu se compară cu nimic altceva”, povesteşte Bogdan Boeru, co-fondator TNT Brothers.

Astfel, începând din 31 martie, în funcţie de condiţiile meteo bineînţeles, în fiecare weekend, aproximativ 8 luni de zile de aici înainte, poţi experimenta saltul cu paraşuta asistat de un instructor de iniţiere în paraşutism, iar la finalul lor, poţi sări singur,

Asociaţia Club Sportiv TNT Brothers este afiliată la U.S. Parachute Association, una dintre cele mai importante organizaţii în domeniu, şi este autorizată de AACR (Autoritatea Aeronautică Civilă Română) pentru a desfăşura cursuri de iniţiere şi licenţiere în paraşutism, conform metodei AFF – Accelerated Free Fall, cea mai rapidă, intensivă şi sigură metodă de iniţiere în paraşutism. Instructorii TNT Brothers oferă, de asemenea, cursuri avansate pentru zborul pe burtă, free fly şi pilotarea paraşutei.

Pentru a sări cu paraşuta la Clinceni, trebuie să fii membru al Asociaţiei Club Sportiv TNT Brothers, iar ca să devii membru trebuie să plăteşti o cotizaţie de 770 de lei.

Pentru a te înscrie, trebuie să completezi documentele de aderare la asociaţia TNT Brothers şi să plăteşti cotizaţia de membru. Vârsta minimă pentru a fi membru şi a face un salt cu paraşuta este de 18 ani. Cei care au între 16-18 ani şi îşi doresc să devină membri ai Asociaţiei Club sportiv TNT Brothers TNT Brothers şi să încerce senzaţia unui salt au nevoie de acordul  părinţilor, legalizat de către notar.

Centrul de paraşutism TNT Brothers, pe aerodromul Clinceni se află la Comuna Clinceni ( kilometri de Bucureşti, în comuna Clinceni, pe şoseaua Bucureşi-Alexandria.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO