fbpx

Căutare

Share this article

Presa americană şi australiană anunţă de câteva zile o mare „mutare” în viaţa cuplului Nicole Kidman – Keith Urban. Se spune că cei doi se vor muta în curând, şi că, mai mult de atât, Keith i-a cumpărat deja soţiei sale o casă în New York. Deşi „casă” este un cuvânt prea mic pentru reşedinţa în cauză.

Foto: Modlin Group / wmagazine.com

Situată foarte aproape de Central Park, locuinţa a aparţinut cândva lui Michael Jackson (spun unele surse), iar alţii îl adaugă pe lista de proprietari şi pe Nate Archibald.

Tabloidul australian Woman’s Day susţine că Urban a cumpărat deja imobilul de 6 etaje (cu terasă pe acoperiş şi grădină în spate) pentru suma de 52 de milioane de dolari.

Foto: Modlin Group / wmagazine.com

Reşedinţa, care a fost inclusă pe lista de vânzări a agenţiei imobiliare la începutul acestei luni, atunci când fostul proprietar a decis să o vândă cu 39 de milioane de dolari, a fost construită în anul 1898. Aceasta cuprinde 7 dormitoare, 10 şeminee, 8 băi (pe lângă alte două „powder rooms” şi o baie pentru staff). Şi lista nu se opreşte aici!

Foto: Modlin Group / wmagazine.com

Casa dispune de o sală de gimnastică proprie de o terasă imensă cu vedere superbă deasupra New York-ului şi, aşa cum spuneam, o grădină în spate.

Deşi reşedinţa este încă listată pe site-ul agenţiei imobiliare, şi ar exista zvonuri că un contract definitiv nu s-a semnat încă, sursele din industria filmului susţin că Nicole şi-ar dori să fie mai aproape de scena teatrală newyorkeză.

Foto: Modlin Group / wmagazine.com

Cu o asemenea casă noi credem că decizia ar trebi să fie puţin mai uşor de luat!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO