fbpx

Căutare

Share this article

Da, se pare că Meghan Markle a fost tare cuminte în acest an!  Logodnica Prinţului Harry va petrece Crăciunul alături de Regina Elisabeta a II-a şi alţi membri ai familiei regale a Marii Britanii, marcând un caz fără precedent.

Presa britanică, citată de News.ro, notează că nu s-a mai întâmplat ca un partener al unui membru al familiei regale să participe la festivităţile de la Sandringham înainte de căsătorie. Kate Middleton nu a fost invitată la eveniment în 2010, după ce a fost anunţată logodna ei cu Prinţul William. Totuşi, nici William nu a participat la festivităţile din acel an, întrucât lucra ca pilot de ambulanţă în Wales.

Regina şi familia ei obişnuiesc să îşi petreacă sărbătorile de iarnă la Sandringham. Palatul Buckingham a transmis că regina şi alţi membri ai familiei regale vor participa la slujba de la biserica locală în ziua de Crăciun, aşa cum au făcut în mai mulţi ani. 

Palatul Kensington a anunţat că vor fi prezenţi şi Prinţul William şi soţia lui, ducesa de Cambridge.

„Vă puteţi aştepta să îi vedeţi pe ducele şi ducesa de Cambridge, prinţul Harry şi Meghan Markle la Sandringham în xiua de Crăciun”, a spus o purtătoare de cuvânt a Casei Regale Britanice.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi actriţa americană Meghan Markle se vor căsători în luna mai a anului viitor la Capela St. George, de pe domeniul Castelului Windsor. Artista protestantă se va converti la catolicism înainte de nuntă.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO