fbpx

Căutare

Share this article

Celine Dion, poate una dintre cele mai frumoase voci contemporane, una dintre cele mai renumite artiste ale lumii, trece azi prin momente cumplite. Creatoarea piesei „My Hart Will Go On” este nevoită să anuleze o serie de concerte din cauza problemelor de sănătate.

Recent, un apropiat al ei a declara pentru Breakinglatest.news că „nu se mai poate ridica din pat din cauza durerilor. Nu o mai țin picioarele. A slăbit foarte tare și suferă cumplit”.

Ce concerte a anulat Celine Dion?

Celine Dion și-a anulat concertele programate în perioada 5-20 noiembrie și 19-5 februarie în Las Vegas. A anunțat această veste chiar ea pe profilul ei de Instagram: „Am inima frântă din cauza asta. Echipa mea și cu mine lucrăm la noul nostru spectacol de opt luni și faptul că nu am putut apărea pe scenă în luna noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest teatru nou-nouț de ultimă generație și este absolut fabulos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc, – a continuat vedeta – și îmi pare deosebit de rău că i-am dezamăgit pe toți fanii care și-au făcut planuri să vină la Las Vegas. Acum trebuie să mă concentrez pe starea mea de sănătate, vreau să depășesc toate acestea cât mai curând”.

Citește și: Viaţa lui Céline Dion: My Heart Will Go On

Managerul ei a explicat apoi printr-un comunicat de presă, că Celine Dion suferă de „spasme musculare severe și persistente”, ce îi afectează picioarele.

Sora lui Celine Dion a încercat să-i liniștească pe toți fanii, spunând că lucrurile vor fi din nou bine. Dar se pare că starea de sănătate a lui Celine Dion este de fapt mult mai îngrijorătoare. O rudă a vedetei a vorbit pentru revista Here: „Nu se mai poate ridica din pat, nici nu se mișcă, nici nu se mai poate duce la toaletă. Ea suferă de dureri la picioare care o paralizează. Este foarte slabă, a slăbit mult. Este o boală care ar putea necesita o convalescență îndelungată dacă lucrurile nu se îmbunătățesc și poate va fi necesară retragerea pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele ei sunt mai îngrijorătoare decât se aștepta”.

Sora lui Celine Dion: „Suferă de spasme musculare severe și persistente”

Sora cântăreței, Claudette, a spus că starea de rău a lui Celine Dion este cauzată și de „premenopauză și modificărilor hormonale pe care le provoacă această afecțiune”. Céline Dion, în vârstă de 53 de ani, suferă de „spasme musculare severe și persistente”, care o împiedică să urce pe scenă. „Ceea ce i se întâmplă – a explicat sora ei – este dureros. Dar nu e nimic grav, altfel mi-ar fi spus. Céline nu ezită să aibă încredere în ea și să ceară sfaturi când ceva nu este în regulă. Știu că așa este. Este bine dispusă și este înconjurată de toată familia noastră”, subliniază Claudette Dion, potrivit căreia sora ei Céline ar trebui să revină pe scenă în „câteva săptămâni, cel mult câteva luni…”.

Cel mai recent mesaj optimist: „Nu-ți pierde încrederea”

După câteva zile de absență, cântăreața canadiană a distribuit un videoclip cu hit-ul pe care l-a cântat în urmă cu 22 de ani. În comentariu, ea a scris: „atunci când îți dorești ceva foarte tare, nu e ușor să obții. Când ești gata să pleci și inima ta are dubii, nu-ți pierde speranța și credința. Dragostea vine la cei care cred în ea. Și așa este”.

Concertul programat pentru vara lui 2022 la București a rămas în continuare în programul lui Celine Dion și nu a anunțat nimic oficial legat de desfășurarea sau anularea lui. Sperăm că-și va reveni curând și va putea urca din nou pe scenă. Pentru că adevăratul Titanic s-a scufundat o dată, legenda rămâne mereu vie.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO