fbpx

Căutare

Share this article

<La doar o săptămână de la lansarea single-ului “Fetish”, Selena Gomez este din nou în lumina reflectoarelor – de data asta însă nu pentru a-şi mânca rujul>, scrie revista Luxuo despre cel mai nou proiect al actriţei şi cântăreţei americane Selena Gomez. Este vorba despre colaborarea cu brandul de fashion american Coach, pentru realizarea unei ediţii limitate de genţi şi accesorii din piele numită “Coach X Selena Gomez”.

Foto: Selenascloset.com

Directorul creativ al brandului, Stuart Vevers, a intuit o potrivire nemaipomenită între istoria autenticităţii americane şi luxul, pe care Coach le reprezintă încă din 1941, şi spiritul fresh, tineresc al fostului star Disney. Şi a avut dreptate! Ceea ce a rezultat este o colecţie inspirată, rafinată, îndrăzneaţă, alcătuită din portofele, genţi de mână şi de umăr, brelocuri.

Foto: The Fashion Spot

Toate poartă etichete Coach şi semnătura Selenei, care a personalizat astfel colecţia, a cărei vedetă este genata Selena Grace. O geantă roşie, versatilă, potrivită pentru orice ocazie şi care reflectă una din multele calităţi ale Selenei Gomez: graţia. O etichetă specială cu semnătura artistei însoţeşte această geantă pe care stă scris: “Să fii tu înseamnă să fii puternic!” şi “Iubeşte-te mai întâi pe tine!”, un memento inspirat de tatuajul cântăreţei.

Foto: Glamour

Genţile şi accesoriile colecţiei – care va fi valabilă, începând cu 1 septembrie, în toate magazinele Coach din lume dar şi pe site-ul brandului – există în variante de roşu, negru şi ivoire.

 

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO