Sephora lansează Mix&Play Skincare - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Cercetările au demonstrat că atunci când cumpără produse cosmetice, femeile sunt atrase de ambalajul plăcut, parfumul şi textura produsului, dar şi de preţ. Iar colecţia Mix&Play Skincare bifează toate aceste aspecte. În plus, conţine o gamă variată de produse, perfecte pentru a fi testate în această primăvară!

Gama Mix & Play Skincare conţine nouă tipuri de produse, pe care le poţi combina în funcţie de preferinţe. Pentru îngrijirea buzelor poţi încerca gomajul cu miere, apoi ai la dispoziţie cinci tipuri de balsam de buze: cu goji, migdale, mandarine, trandafir şi cocos 23 lei/fiecare. Pentru curăţarea tenului Sephora propune cinci variante: şerveţele demachiante sau cremă demachiantă (cu rodie, apă de cocos, trandafir şi yuzu – un fruct din gama citricelor/ 27 lei fiecare), apa micelara (cu ceai verde sau cărbune), gel micelar (cu yuzu sau rodie) şi lapte micelar (cu trandafir sau apă de cocos) – 23 lei/fiecare.  Pentru gomaj, poţi alege să foloseşti şerveţelele exfoliante cu ceai verde sau cărbune dar poţi încerca şi crema exfoliantă (cu ceai verde sau cărbune) – 27 lei/fiecare. 

Eu am testat o parte dintre aceste produse şi iată cum arată rutina mea de îngrijire cu produsele din gamă Mix&Play Skincare, de la Sephora:

Încep prin a-mi curăţă tenul cu gelul micelar cu extract de yuzu. Acesta conţine vitamina C şi are efect revigorant şi energizant. Apoi, exfoliez delicat pielea, aplicând crema cu particule abrazive şi extract de cărbune. Clătesc cu apă călduţă, apoi folosesc o mască gel hidratantă (Gel Mask Hydrating & Quenching- 64 lei). O las să acţioneze zece minute, apoi elimin excesul cu o dischetă demachiantă. Aceast produs nu necesită clătire. La final, aplic un balsam cu extract de migdale.

  

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO