fbpx

Căutare

Share this article

Uwe Ehinger, de la Ehinger Kraftrad – producător de motociclete personalizate din Hamburg – este pasionat de motociclete. Toţi îl ştiu drept „Arheologul”, poreclă primită pentru simplul fapt că adoră motocicletele şi piesele vechi, pe care le foloseşte în crearea unor motociclete noi. De curând, Uwe Ehinger şi-a trasnferat această pasiune în universul băuturilor tari, creând un gin „infuzat” cu piese provenite de la motociclete Harley Davidson.

Foto: Hepta

Botezat „Arheologul”, ginul cu pricina este prezentat în sticle în care sunt introduse şi piese originale provenite de la motoare Harley Davidson, pe care Uwe Ehinger le-a procurat de peste tot din lume: fragmente dintr-un Flathead din 1939, provenit din Deşertul Mexican, altele dintr-un Panhead din 1962 din Coreea de Sud, altele dintr-un Knucklehead din 1947 din Chile.

Tot ceea ce fac eu aduce un omagiu lucrurilor care au existat cândva„, îşi explică Ehinger creaţia neobişnuită.

Foto: Hepta

În fabricarea ginului „Arheologul”, fiecare componentă de motocicletă este sterilizată şi sigilată cu un aliaj de staniu, înainte ca aceasta să fiei lipită pe o structură din oţel şi învelită într-o sticlă fabricată manual. Ştanţate manual cu numărul de serie unic al fiecărui fragment de motor, sticlele, ce au preţul de 1.100 de lire sterline fiecare, devin astfel piese unice ce ar putea fi pe placul orărui fan Harley Davidson.

Foto: Hepta

Prima ediţie a acestui gin a fost rezervată clienţilor fideli ai lui Ehinger, iar un număr limitat de sticle, ce a fost distribuit prin intermediul unui magazin online, a fost deja epuizat. Ehinger pregăteşte însă lotul următor. Aşa că staţi pe-aproape!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO