fbpx

Căutare

Share this article
Odată cu venirea primăverii se apropie şi startul noului sezon competiţional al Yachtingului românesc atât pentru velierele de dimensiuni mici ce intră în categoria Dinghy, cât şi pentru cele mai mari, ce participă la competiţiile de tip Offshore. Din categoria Dinghy, fac parte atât clasele olimpice precum 470 sau Laser, cât şi clasele neolimpice precum Optimist sau Zoom8.
 
Printre primele concursuri pentru ambarcaţiunile Dinghy se numără  “Cupa de primăvară” ce deschide sezonul competiţional între 15-18 aprilie pe Lacul Siutghiol şi este destinat tuturor claselor Dinghy, dar şi “Cupa 1 Mai” (23-24 aprilie) ce se află anul acesta la a şaptea ediţie şi dă startul competiţiilor din Bucureşti pe Lacul Herastru, eveniment organizat de A.C.S. Balkan, Y.C. Bucureşti, cât şi de Locomotiva Bucureşti.
 
Pentru participanţii de la clasa Offshore, competiţiile încep ceva mai târziu, iar prima Reggata are loc intre 12-15 Mai –Regatta SetSail, la marina din Limanu, eveniment ce este organizat de A.C.S.Balkan şi SetSail.
 
Consultaţi întreg calendarul competiţional 2016 în GALERIA FOTO de mai sus
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO