Sfaturi pentru un machiaj de nuntă reuşit - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Sezonul nunţilor şi al petrecerilor este în toi, iar asta înseamnă că, pe lângă o ţinută vestimentară potrivită, şi machiajul trebuie să fie unul impecabil, care să arate bine indiferent de câte ore petreci pe ringul de dans. Tot ce trebuie să faci este să te inspiri din sfaturile noastre pentru un make-up de nuntă reuşit.

Paul 1: PRIMER

Primerul este un produs de machiaj aproape magic, fiindcă are o textură care uniformizează pielea, estompând liniile fine şi porii. Mai mult, dacă îl foloseşti vei observa că fondul de ten aderă mai bine şi rezistă impecabil pe ten. Secretul este să nu aplici primer în cantitate pre mare, ci doar un strop care să fie distribuit pe tot tenul. Aşteaptă câteva minute, apoi continuă cu fondul de ten. Dacă ţi se pare că vei avea tenul prea încărcat de produse, mai există o soluţie: spray-ul care fixează machiajul. Doar că pe acesta îl foloseşti la final. În acest fel, vei obţine un machiaj de nuntă reuşit. Găsește super oferte pe notino.ro la primer și spray. 

Pasul 2: SUB ACOPERIRE

Fondul de ten este foarte important, de aceea este recomandat să alegi unul rezistent la transfer. Este mult mai potrivit pentru astfel de evenimente, nu oxidează şi nici nu îşi modifică aspectul, chiar dacă este supus unor încercări grele. Aplică-l cu pensula pentru fond de ten, uniformizează-l, apoi finisează totul cu un bureţel pentru machiaj, de tip Beauty Blender. Găsește fondul de ten perfect pe esteto.ro.

Pasul 3: RETUŞ & DEFINIRE

Foloseşte corector pentru a acoperi micile imperfecţiuni. Mizează pe o pudră pulbere pentru a fixa machiajul şi a controla excesul de sebum din zona T. Aplic-o pe tot tenul, cu accent pe frunte, nas şi bărbie. Conturează sprâncenele şi aplică un strop de iluminator pe arcadă. Defineşte-ţi pomeţii cu blush, peste care poţi folosi o tuşă fină de iluminator. Pentru un machiaj şi mai profi, poţi folosi o pudră bronzantă, pe care să o aplici în forma cifrei 3, pornind dinspre tâmple, spre pomeţi şi maxilar. Nu exagera, pudra trebuie să creeze o umbră subtilă, nu să fie vizibilă de la cinci metri. Încearcă pudra de la farmec.ro.

Pasul 4: OCHI ŞI BUZE

Secretul unei priviri senzuale şi plină de mister stă şi în felul în care îţi machiezi ochii. Optează pentru un fard în nuanţe perlate, cu un finish metalic dar subtil. Tonurile de gri, auriu, argintiu, mov sau maro sunt potrivite pentru orice nuanţă de iris, aşa că ai de unde să alegi. Genele false sunt tuşa finală, te vor face să arăţi absolut fabulos. Dar ai grijă şi nu exagera, este o linie fină între un machiaj extravagant şi unul vulgar. Dacă ai gene luni de la natură, foloseşte mai multe straturi de mascara waterproof. La final, alege nuanţa rujului sau a glosului în funcţie de ţinută dar şi de cât de intens este machiajul ochilor. Dacă ai ales stilul smoky eyes, cu mult negru, evită să foloseşti un ruj într-un ton foarte puternic. Un roz sau ceva nude va fi perfect. Poţi alege roşu şi îl poţi combina cu un machiaj mai intens al ochilor, cu condiţia să fie un smoky eyes subtil, cu tonuri mai deschise de gri sau maro. Nuanțe perfecte la oferte pe melkior.ro. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO