Căutare

Share this article

Trei zile și trei nopți de soft adventures – asta te așteaptă la SHORTSUP – Marele Picnic Cinematografic, între 26 și 28 iulie. De data aceasta, evenimentul se mută pe domeniul Mogoșoaia pe care îl ocupă cu hamace, cu cea mai lungă masă de picnic și cu cel mai mare ecran outdoor văzut la ShortsUP. Și totul se termină la umbra copacilor, la ceas de seară, cu câteva ore de filme scurte premiate și recente, sub cerul liber. Aventurile se desfășoară sâmbătă și duminică, de la 12.00 la 21.30, până la începerea filmelor, iar programul acestora va fi disponibil în curând pe site-ul evenimentului.

Mergem în familie la SHORTSUP – Marele Picnic Cinematografic

Aici poți să participi împreună cu cei mici la unele activități la care o să îți fie greu să nu intri în competiție. Iată cam ce se va întâmpla aici:

  • atelier de slime – dacă nu știi încă ce e, întreabă-ți puștiul și o să îi vezi entuziasmul instant
  • curs de împrietenire cu natura alături de Cercetașii României care propun ateliere de orientare cu busolă, atelier de făcut noduri, atelier de supraviețuire în natură și de alpinism
  • ateliere de lectură pentru copii împreună cu Humanitas Junior
  • atelier de Parkour pentru copii – un traseu cu obstacole amuzant dar sigur, unde copiii își vor explora în joacă mobilitatea, reflexele, atenția și reacțiile (ce mai, aproape un mic atelier de dezvoltare personală, plin de umor și, evident, de soft adventure)
  • tururi de birdwatching alături de Societatea Ornitologică Română, pentru a descoperi păsările din pădure – umblăm după cioara vopsită (gaița) printre copacii de la Mogoșoaia dar și după ciufi de pădure, cu binoclu de ornitolog.

Sport și joacă la Mogoșoaia

La SHORTSUP – Marele Picnic Cinematografic o să poți face: Waterboarding – Stand Up Paddle pe Lacul Mogoșoaia împreună cu cei de la SUP Academy, prima școală de standup paddle (SUP) și surf.

Și tot aici va exista și un altfel de Hyde Park Speakers’ Corner – un colț de public reading unde ne dorim să dăm voce poveștilor zilelor noastre. Iar aici o să fim și noi, echipa LIFE.ro cu câteva povești inspiraționale pe care o să vi le citim.

Muzică … poate și dans, dar sigur filme scurte și faine

La capitolul muzică vei avea parte de funk și energie, DJ și concert la ceas de seară. Sigur vei avea suficiente motive să-ți miști picioarele în iarbă și să socializezi în și în afara cercului de prieteni. Însă, motivul pentru care ne adunăm aici sunt totuși filmele: filme scurte și foarte scurte, amuzante și foarte amuzante, profunde și teribil de profunde, diafane și mai puțin diafane, filme care te incită, te invită, te implică.

Pe noi ne-au convins. Ne vedem acolo? La Mogoșoaia, între 26 și 28 iulie. SHORTSUP – Marele Picnic Cinematografic.

Bilete la ediția a VI-a de

SHORTSUP se găsesc în rețeaua Eventbook

PRESALE între 20 iunie – 26 iulie: 1 zi – 35 lei, abonament 2 zile – 65 lei, abonament 3 zile – 80 lei

ON THE SPOT: 1 zi – 40 lei, abonament 2 zile – 80 lei, abonament 3 zile – 100 lei

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO