Căutare

Share this article

Iubirea nu durează o veşnicie iar se vede cel mai bine în poveştile de viaţă ale vedetelor de la Hollywood. Sunt foarte puţine cupluri de cineaşti care au rezistat în timp, printre cele mai notorii fiind Laurence Olivier şi Vivien Leigh (cuplul de aur al Hollywood-ului anilor ’40) sau Angelina Jolie şi Brat Pitt. Însă chiar şi acestea au sfârşit prin a se destrăma, după 20 de ani de relaţie (în cazul primului cuplu), respectiv după 12 ani de relaţie (în cazul celui de-al doilea).

Romantica şi desueta declaraţie pe care şi-o fac însurăţeii la început de căsnicie – “Te voi iubi până când moartea ne va despărţi‘”– a fost dată uitării, se pare, de un alt cuplu celebru din cetatea filmului: Ewan McGregor şi Eve Mavrakis. Cei doi actori, care au fost căsătoriţi timp de 22 de ani, s-ar fi despărţit de curând, conform unei surse citate de publicaţia People.

McGregor – actor scoţian în vârstă de 46 de ani, care a apărut în filme precum “Trainspotting”, “Star Wars” şi “The Ghost Writer“ – şi Eve Mavrakis – actriţă de origine greco-franceză în vârstă de 51 de ani, care a jucat în “The Innocent Sleep” şi “The Young Indiana Jones Chronicles” – s-au cunoscut în 1995 pe platourile de filmare, în timpul realizării seriei tv “QC Kavanagh”. S-au căsătorit în acelaşi an, iar astăzi au împreună partru fiice: Clara (21 de ani), Esther (15 ani), Anouk (6 ani) şi Jayman (16 ani), aceasta din urmă fiind adoptată din Mongolia.

Potrivit People, motivul despărţirii ar fi relaţia pe care McGregor ar avea-o cu frumoasa actriţă Mary Elizabeth Winstead, cu care a fost văzut, de altfel, sărutându-se într-o cafenea din Londra. Winstead, la rândul ei, s-a separat de soţul său, actorul Riley Stearns, tot în luna mai, după şapte ani de căsnicie.

Nici McGregor şi nici Mavrakis nu au declarat pânâ în acest moment absolut nimic legat de presupusa lor despărţire, însă dacă aşa stau lucurile, este clar ce urmează. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO