Căutare

Share this article

Orice fan al scriitorului american George R.R. Martin aşteaptă cu nerăbdare data lansării „Winds of Winter”, ultima carte din saga ”A Song of Ice and Fire”. Au trecut aproape şapte ani de la „A Dance With Dragons”, cel mai recent volum din seria fantasy, dar iarna se pare că încă nu vine. Asta a anunţat zilele acestea, pe blogul său, autorul care mărturiseşte că în această toamnă va lansa, într-adevăr o carte, dar că nu este vorba de cel de-al şaselea volum din ”A Song of Ice and Fire”.

”Nu, din păcate nu este mult aşteptatul „The Winds of Winter”, care ar fi partea a şasea din saga ce a început cu „Game of Thrones”, în 1996. Este vorba, în schimb, de o colecţie de povestiri de 989 de pagini, intitulată „Fire and Blood”, care spune istoria completă a dinastiei Targaryen din Westeros”, scrie George R.R. Martin.

„Fire and Blood” prezintă regii Targaryen de la Aegon I până la Aegon al III-lea, cu tot cu soţiile, fraţii, copiii, prietenii, rivalii, legiile, războiele şi călătoriile lor. Desigur, povestea nu se încheie cu regenţii lui Aegon III, autorul promiţând şi o a doua parte.

Aceasta nu este o naraţiune tradiţională…”, mai spune scriitorul despre cartea care nu va duce lipsă nici de ”dragoni…mulţi dragoni, după cum lasă el să se înţeleagă.

„Fire and Blood” va cuprinde de asemenea şi 80 de ilustraţii alb-negru ale artistului Doug Wheatley şi va apărea în librării începând cu 20 noiembrie.

În ceea ce priveşte „The Winds of Winter”, fanii mai au de aşteptat. „Nu, iarna nu vine... nu în 2018, cel puţin. Va trebui să continuaţi să mai aşteptaţi”, a comentat Martin pe blogul său, dezamăgind din nou milioane de fani.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO