fbpx

Căutare

Share this article

Infertilitatea este o problemă cu care se confruntă tot mai multe cupluri și este definită ca imposibilitatea de obține o sarcină după un an de viață sexuală regulată, fără a folosi metode de contracepție. În România, un cuplu din cinci nu reușește să aibă copii pe cale naturală, iar jumătate dintre cei care se confruntă cu problema infertilității nu își permite să apeleze la tehnici medicale moderne.

De ce cuplurile se confruntă cu infertilitatea?

Factorii care duc la instalarea infertilității sunt foarte diverși, de la nutriție, malformații anatomice, până la stres, poluare și stil de viață epuizant, însa una dintre cele mai frecvente cauze este amânarea momentului conceperii unui copil, asta pentru că obținerea unei sarcini este direct dependentă de vârstă.

Deși este o problemă de actualitate, rămâne în continuare un subiect tabu care își lasă amprenta pe multiple planuri: medical – este considerată o afecțiune, social – necesită timp pentru investigații și psihologic – datorită sentimentului de neîmplinire, singurătate, deznădejde.

Cum putem să învingem infertilitatea?

De peste 20 de ani pacienții vin la WELLBORN din diferite colțuri ale țării dar și ale lumii, pentru a se bucura de cele mai bune tratamente de infertilitate susținute de îngrijire personalizată și de ultimele progrese tehnologice în domeniul Reproducerii Umane Asistate, dar și de o rată de succes la nivelul mediei europene.

Din dorința de a aduce zâmbetul în viața cuplurilor care se confruntă cu un diagnostic de infertilitate și cu posibilități financiare reduse, Rețeaua Medicală WELLBORN lansează Campania “ȘI TU POȚI DEVENI PĂRINTE!” prin care oferă 12 proceduri de Fertilizare in Vitro gratuite. Înscrierile vor începe în data de 15 ianuarie 2021, iar condițiile de participare alături de toate informațiile legate de acest proiect pot fi lecturate accesând site-ul www.wellborn.ro

Procedurile vor fi efectuate de către echipa de medici supraspecializați în medicină reproductivă și embriologi WELLBORN compusă din: Doctor Deliana Predoi, Doctor Alina Bolintineanu, Doctor Smaranda Popescu, Doctor Carmen Ianiotescu, Doctor Viorica Chiriță, Doctor Irina Matei, Doctor Andreea Mustață și embriolog senior Mihaela Radu.

Unde poți beneficia de procedurile de fertilizare in vitro gratuite?

Cele 12 proceduri de Fertilizare in Vitro vor fi găzduite de:

  1. Spitalul WELLBORN Băneasa, prima unitate medicală dedicată în exclusivitate sănătății femeii și a cuplurilor, prin servicii medicale ultraspecializate și integrate, ce vizează medicina materno-fetală și tratamentul infertilității.
  2. Spitalul WELLBORN Militari, prin programul Wellborn4All oferă accesibilitate ridicată la tratament ultraspecializat tuturor cuplurilor infertile într-un Centru de Excelență în Reproducerea Umană Asistată dotat cu cel mai nou și modern laborator de embriologie.

Pe lângă excelență medicală, la WELLBORN oferim pacienților întreg suportul necesar, dar și doza de optimism și încredere, esențiale atunci când se confruntă cu probleme de infertilitate. Obiectivul nostru este să vedem cât mai multe chipuri fericite și vise împlinite, vom face tot ce ne stă în putere pentru atingerea lui!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO