fbpx

Căutare

Share this article

În săptămâna 1-7 octombrie 2018 are loc prima ediție a Eagles Golf Week, un eveniment ce va aduce în atenția sibienilor jocul de golf, un sport cu numeroase beneficii atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Astfel, spațiile verzi și parcurile din Sibiu vor fi transformate în terenuri de golf.

Golful le oferă copiilor oportunitatea să petreacă timp și să facă mișcare în aer liber, în mijlocul naturii. Cei 7-10 km parcurși în timpul unui joc de golf au efecte benefice asupra sănătății fizice. Mai mult, fiind un sport care mizează pe integritate și stimulează capacitatea de concentrare, golful ajută la dezvoltarea unor aptitudini importante: atenție la detalii, autocunoaștere, respect și comunicare.” Sebastian Grecu, Vicepreședinte Asociația Golferilor Profesioniști

O săptămână dedicată golfului și timpului petrecut în familie

Eagles Golf invită sibienii să petreacă timp în familie, să descopere golful alături de cei mici și să trăiască împreună emoțiile specifice unui joc.

Toți cei interesați vor afla tainele golfului de lasportivi profesioniști și instructori acreditați prin SNAG golf, un sistem care integrează echipament modificat cu instrucțiuni simple și face procesul de învățare ușor și distractiv.

Cei prezenți vor afla în detaliu ce presupune această disciplină, de la regulament până la echipamentul corespunzător, prin demonstrații și practică.

În cadrul evenimentului, copiii și părinții vor învăța împreună ce înseamnă spiritul de competiție și fairplay-ul și vor descoperi un sport excepțional ce poate fi practicat alături de familie și prieteni la orice vârstă.

Eagles Golf Week este un eveniment inițiat de Sibiu Golf Club și susținut de Primăria Municipiului Sibiu şi de Romanian Golf Association (RGA).

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO