Silviu Lungu, deschizătorul de drumuri pentru oamenii care caută noi începuturi: „Am atâtea lupte cu mine ce le-am câștigat pierzând” - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Silviu Lungu este un tânăr de succes care demonstrează că până și cea mai îndrăzneață idee de business merită fructificată. Muncește cu dăruire și nu se ghidează după un crez anume, dar rezonează cu un vers pe care ni l-a spus astăzi: „Am atâtea lupte cu mine ce le-am câștigat pierzând”.

În urmă cu 10 ani a început să facă ceea ce-i place. Nu o numea afacere pe atunci și nici nu era focusat pe profit. Un episod de burn out l-a determinat să vândă afacerea cuiva din companie, iar el să se retragă pentru o vreme. Business-ul lăsat pe „mâini bune”, spune el a continuat să înflorească, semn că omul sfințește locul.

S-a mutat apoi în Spania, lăsând în urmă un București pe care oricum nu-l mai suporta și atunci și-a luat un an jumătate sabatic.

Terapia, recharging-ul, retreat-ul și meditația au fost „necunoscutele” ecuației pe care Silviu a deslușit-o.

A revenit într-o capitală a României pe care a ajuns să o iubească și a pus bazele unui nou business.

Silviu deține acum o firmă de mutări și relocări, alături de un asociat. Hauler a luat naștere în pandemie, dar a demonstrat că era așteptat de români și nu numai. Instinctul lui Silviu a creat conceptul business-ului, iar acum el a ajuns să fie responsabil pentru oameni, vieți, proiecte mari și noi începuturi. Ce este responsabilitatea în viziunea lui Silviu?: „putere și poate duce la libertate„.

Spirit liber, nonconformist, dar dozat cu intuiție și pregătit mereu să-și asculte nevoile. Aceasta ar fi radiografia celui care ajută oamenii să o ia de la capăt într-o nouă locuință, într-un nou spațiu sau un nou job.

Ascultă muzică în funcție de starea pe care vrea să o canalizeze, iar ADN-ul lui conține spirit antreprenorial pur-sânge, analiză și asumare. Iubește să viziteze muzee, să meargă la spectacole de operă și nu poate fără muzică clasică.

Astăzi cunoaștem un om liber care are încredere în balanța justiției. Nu-i lipsește nimic…ah, ba da. Puțin alb. De data asta i l-am oferit noi. Am oferit foi albe pe care le-a umplut cu experiențele din viața lui.

Silviu Lungu cover 2
Silviu Lungu cover 2

Silviu Lungu: „Cred că cel mai important ar fi că am o curiozitate intrinsecă de a înțelege tot timpul esența lucrurilor”

Ce-ți place la tine, Silviu?

O întrebare surprinzătoare. Mulțumesc!

Sunt multe lucruri care îmi plac la mine. Cred că cel mai important ar fi că am o curiozitate intrinsecă de a înțelege tot timpul esența lucrurilor, cum funcționează ele, what drives them, care e scheletul arhetipal. Caut mereu să revelez ceea ce este ascuns, straturile nevăzute, până ajung la miezul lucrurilor. De altfel sunt foarte adaptabil și flexibil, mulțumesc lui Dumnezeu, am o intuiție foarte bună și sunt un strateg înnăscut.

Suntem la un 36 frumos acum, însă eu aș vrea să îl împărțim în 3 etape. Vreau să-mi vorbești despre Silviu până la vârsta de 12 ani. Vreau să-mi vorbești despre Silviu până la 24 și de Silviu de acum.

Silviu până la vârsta de 12 ani a fost un spirit liber! Am avut norocul să nu fiu constrâns să fac lucruri care nu îmi plăceau. În majoritatea timpului am stat ba cu frații mai mari, ba cu o verișoară a tatălui meu, ba cu bunicii sau cu prietenii de la țară, în aer liber.

Silviu în copilărie
Silviu în copilărie

Următorii 12 ani nu s-au schimbat foarte mult.. Eu mai tot timpul am ales ce vreau să fac. Au fost momente în care a fost nevoie să lupt ca să pot face acel lucru pe care mi-l doream, însă mai mereu mi-a ieșit.

Și astăzi mă consider un spirit liber. Caut mereu să descopăr și să învăț lucruri noi. Iubesc să găsesc soluții neconvenționale de rezolvare la tot felul de lucruri. Îmi place să provoc oamenii din jurul meu să facă lucruri, să se descopere pe sine, să privească o situație din mai multe unghiuri, să nu dea atenție prea mare problemelor ci să se concentreze pe găsirea de soluții, îmi place să fiu conștient de ceea ce fac și îmi place să-i ajut și pe cei din jur să facă același lucru pentru ei.

Silviu Lungu: „Bunicii au avut un rol foarte important în educația mea spirituală”

Silviu alături de părinți
Silviu alături de părinți

Ce s-a păstrat în toate cele 3 etape?

Sunt nonconformist. Întotdeauna am avut puncte de vedere neconvenționale, idei și soluții surprinzătoare la tot soiul de situații. Mereu am știut intuitiv unde pot să ajung și ce pot să fac fără să văd toți pașii în clar. Am avut și am încredere într-o forță superioară care mă ghidează și care mă împuternicește. Nu m-a lăsat niciodată!

Citește continuarea articolului 1 2 3 4 5 6 Pagina următoare »
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO