fbpx

Căutare

Share this article

I just did it”, a scris Simona Halep , fosta numărul 1 WTA, în această dimineaţă pe contul ei de Instagram confirmând astfel faptul că, după mai multe săptămâni de cumpămă, a acceptat în sfârşit colaborarea cu cei de la Nike. ”Just do it!”, spune sloganul brandului american, la fel cum i-au tot spus, probabil în ultima vreme Simonei, repezentanţii companiei, prietenii, fanii, dar mai ales vocea ei interioară. Iar ea tocmai a făcut-o, anunţând marea veste prin acest mesaj scurt şi sugestiv ce însoţeşte o fotografie cu Halep îmbrăcată în echipamentul noului sponsor.

În urma deal-ului cu gigantul american de articole sportive (lider al companiilor din domeniu), Simona Halep ar trebui să încaseze peste 2 milioane de dolari anual pentru raclama pe care ar urma s-o facă hainelor Nike (aşa cum aflăm din publicaţia Tennis World USA).
Colaborarea cu Nike vine la scurt timp după despărţirea sportivei de Adidas, brand cu care Simona a colaborat încă din 2014 şi la care a renunţat la sfârşitul anului trecut pentru faptul că germanii au refuzat renegocierea contractului (în urma căruia primea un milion de euro pe an).

Din momentul despărţirii de Adidas, Simona a jucat practic fără sponsor, aşa cum s-a întâmplat în turneul de la Shenzen şi la Australian Open.
Halep se alătură astfel mai multor sportivi profesionişti care au contract cu Nike, printre care: Roger Federer, Rafa Nadal, Serena Williams şi Maria Sharapova.
Românca va îmbrăca, se pare, echipamentul Nike începând chiar de astăzi, când va începe turneul de la Doha (Qatar).

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO