Căutare

Share this article

Sir Bryn Terfel, unul dintre cei mai apreciaţi bas-baritoni ai lumii, câştigător al unui Premiu Grammy şi de asemenea laureat al unui Premiu Gramophone şi al unui Classical Brit, recunoscut pentru rolurile sale de pe scene precum Royal Opera House Covent Garden, Opera de Stat din Viena şi Metropolitan Opera, precum şi pentru recitalurile susţinute în întreaga lume, va urca pe scena Festivalului Enescu 2017 pe 5 septembrie.

Distins cu un Premiu Grammy în 2013 pentru Cea mai bună înregistrare – pentru Inelul Nibelungului de Richard Wagner la Metropolitan Opera -, Sir Bryn Terfel este cunoscut şi pentru apariţia sa în producţia Sweeney Todd, alături de actriţa Emma Thompson.

Pe 30 decembrie 2016, bas-baritonul Bryn Terfel a primit titlul de Sir de la Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în cadrul ceremoniei anuale de Anul Nou organizate de Casa Regală Britanică.

Într-un mesaj transmis organizatorilor Festivalului Enescu, Lang Lang, al cărui recital era programat iniţial la această dată, regretă să anunţe că este nevoit să îşi reprogrameze toate concertele din luna septembrie, la sfatul medicului, din cauza unei inflamaţii a braţului stâng. În cursul ultimelor luni, pianistul Lang Lang a fost nevoit din motive de sănătate să anuleze mai multe recitaluri programate în întreaga lume, atât la Elbphilharmonie, cât şi la Royal Albert Hall. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO