fbpx

Căutare

Share this article

Smiley lansează „Pierdut printre femei”, a opta piesă din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfăşoară în cadrul proiectului aniversar #Smiley10 în care şi-a propus, la 10 ani de carieră solo, să facă publicului său, lună de lună, câte o confesiune.

„Drumul spre persoana potrivită nu este un drum drept, te mai şi rătăceşti. Fiecare întâlnire pe care o ai îţi arată cumva ce îţi doreşti de fapt; fiecare femeie pe care o cunoşti îţi conturează imaginea femeii care îţi va fi sufletul-pereche…povestea vieţii mele :)”,  povesteşte Smiley esenţa noului său single – “Pierdut printre femei”.

Filmat în 15 ore pe un câmp de la marginea Bucureştiului, dar şi în interior, în incinta complexului Amber Gardens, videoclipul piesei „Pierdut printre femei” este o călătorie halucinantă printre şi pe lângă femei care apar şi dispar ca în vis. Regizat de San, clipul face să apară, dar la fel de uşor şi să dispară de lângă Smiley tipologii diferite de femei.

 

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest “Flori de plastic”, al carei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animatie, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmată de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a facut performanta de a strange un milion de vizualizari pe YouTube in prima zi si peste 45 de milioane pana in prezent.  “Domnu’ Smiley”, o piesa funk in care Smiley isi canta refrenul vietii, “Sa-mi fie vara”, “Rara” si “O alta ea”, „Ce ma fac cu tine de azi”, featuring cu Guess Who, au completat lista de piese lansate in primele sapte luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de lansari si inovatii care va tine un an de zile si va culmina cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistului.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO