fbpx

Căutare

Share this article
Vine vara, bine îmi pare! Parcă anul acest însă şi-a intrat mai repede ca de obicei în drepturi. Dacă nu ai ajuns la zi cu epilarea, noua tehnologie laser îţi vine în ajutor. Folosind gheaţa, platforma laser Soprano Ice oferă soluţii de îndepărtarea firelor de păr uşor şi fără durere, indiferent de anotimp şi de culoarea pielii.  
 
Utilizată de medici dermatologi în clinici din întreaga lume, Soprano Ice dispune de multiple lungimi de undă şi tehnologii încorporate, ceea ce îl face extrem de versatil. Foloseşte căldura gradual, distrugând foliculii de păr eficient, fără să deterioreze pielea, cu maximum de confort şi chiar dacă eşti bronzată. Această tehnologie, răcoreşte pielea o perioadă lungă în timpul tratamentelor, minimizând astfel riscul arsurilor si menţinând căldura în dermă, acolo unde se afla foliculii de păr. Rezultatele sunt rapide şi fără să necesite timp pentru recuperare. Mai mult, laserul foloseşte tehnica InMotion™ care îi permite să se afle permanent în mişcare, pentru acoperire totală şi reyultate impecabile. 
 
Ţi se pare că nu ai suficient timp? Poţi să dai o fugă la pauza de prânz şi să te epilezi fără durere. Laserul medical Soprano Ice face posibilă epilarea mustăţii, bărbii sau perciunilor în numai 5-10 minute, fără durere şi fără semne. 
 
Găseşti laserul Soprano Ice la clinica Bella Medical Spa, din strada Constantin Coandă, nr. 31.
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO