Căutare

Share this article

O piesă de teatru scrisă de actorul american Wallace Shawn (a jucat în filme  precum “Star Trek: Deep Space Nine” şi a fost vocea unor animaţii precum “The Incredibles”) va avea premiera pe 10 martie la Arcub, Bucureşti.

Bazat pe un text scris de Shawn între 1985 şi 1990, “The Fever”, cum se numeşte piesa, a fost regizată de Lars Norén (unul dintre cei mai importanţi dramaturgi suedezi contemporani) şi o are în distribuţie pe Simona Măicănescu (actriţă de origine română care trăieşte în Franţa şi care a jucat în piesele unor regizori importanţi ca Silviu Purcărete, Lucian Pintilie, Tompa Gábor şi Andrei Şerban).

Foto: Hepta

Un one-woman show ce spune povestea unei bogate femei new yorkeze care – călătorind prin mai multe ţări, unde vede discrepanţele dintre bogaţi şi săraci – ajunge să pună sub semnul îndoielii toate convingerile ei de până atunci – „The Fever (premiată cu Off- Broadway Theater Awards, premiu acordat anual de publicaţia „The Village Voice” unor importanţi oameni de teatru) este un monolog interesant despre o realitate crudă, din care nu lipsesc drama şi umorul.

Spectacolul din 10 martie se va juca, de la ora 20.00, în limba engleză, cu supratitrare în română, o a doua reprezentaţie urmând să aibă loc pe 11 martie. Biletele, cu preţuri între 25 şi 35 de lei, pot fi cumpărate online de pe arcub.ro şi bilet.ro sau de la casa de bilete Arcub.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO