fbpx

Căutare

Share this article

Învârte globul şi alege „mood-ul” şi modul în care vrei să călătoreşti. S-a lansat o platformă românească pentru călătorii care îţi propune soluţii pentru orice fel de călătorie ai avea chef.

Platforma travelmood.ro a fost construită pornind de la ideea că e important să călătoreşti în funcţie de cum vrei să te simţi şi de ceea ce îţi doreşti să experimentezi. Site-ul propune 7 mood-uri de călătorie: activ, aventură, evadare, explorare, mixt, relaxare şi romantic.

Dacă eşti ai chef de o călătorie cu multe lucruri de făcut, alege travel mood activ şi vei primi o listă cu unele dintre cele mai interesante tururi pentru care se pot face rezervări on-line. Dacă alegi travel mood-ul evadare, platforma îţi va propune experienţe culinare, degustări de vin şi experienţe cu localnici. Cei cu spirit explorator vor primi atât tips-uri pentru excursii de o zi, dar şi tururi care se pot desfăşura pe o perioadă de 2-3 săptămâni.

Orice travel mood ai avea atunci când plănuieşti o vacanţă, Travelmood.ro a gândit câte o secţiune cu sugestii şi informaţiile de care ai nevoie în călătoria ta, dincolo de şabloanele cunoscute.

Aşa cum bine ştim, Londra are misterele sale istorice şi o Familie Regală care captează atenţia întregii lumi, dar are şi unele dintre cele mai bune expoziţii de artă, spectacole de teatru şi experienţe high-tech. Iar in Bali nu găseşti doar plaje şi câmpuri verzi de orez, ci şi o bogată tradiţie legată de spiritualitate, practicată de localnicii primitori şi de turişti deopotrivă.

Travelmood.ro este o platformă activă, care adună recomandări pertinente de călătorie, experienţe de călătorie selectate atent de globe-trotteri de profesie, oferte de cazare, închirieri auto, circuite, zboruri şi oferă posibilitatea de a rezerva tururi ghidate deosebite on-line, direct de la parteneri, astfel economisind timp preţios. Tu în ce travel mood eşti?

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO