Spune-mi ce seriale urmăreşti, ca să îţi spun la ce seriale să te mai uiţi - LIFE.ro
Mergi la conținut

Spune-mi ce seriale urmăreşti, ca să îţi spun la ce seriale să te mai uiţi

La final de săptămână în mod normal vin cu câteva recomandări de seriale noi sau mai puţin noi. De data aceasta, însă, vă prezint o aplicaţie care face exact asta, pe lângă altele. TV Time îţi analizează preferinţele şi vine cu recomandări pentru tine.
Share this article

La final de săptămână în mod normal vin cu câteva recomandări de seriale noi sau mai puţin noi. De data aceasta, însă, vă prezint o aplicaţie care face exact asta, pe lângă altele. TV Time îţi analizează preferinţele şi vine cu recomandări pentru tine.

Devine din ce în ce mai greu să ţinem pasul cu toate serialele bune la care ne uităm. În plus, urmărind atât de multe produse este greu să mai ştii când se reia fiecare seriale. Iar TV Time te poate ajuta cu toate acestea. Dacă îţi instalezi aplicaţia poţi să urmăreşti serialele preferate. Bifând câte sezoane sau câte episoade ai văzut, poţi să ştii unde te-ai oprit şi de unde să reîncepi să te uiţi. Ştiu, o să-mi spuneţi că asta există deja în cele mai multe aplicaţii ale furnizorilor de conţinut, însă TV Time îţi salvează timpul căutării. În plus, poate mai avem seriale la care ne uităm la televizor (ştiu, greu de crezut pentru unii, dar poţi să găseşti în TV Time şi seriale româneşti, dacă se uită cineva).

Cum folosesc aplicaţia?

După ce o instalezi, începi să bifezi serialele la care te-ai uitat. Totul este foarte bine filtrat: poţi bifa câte sezoane ai văzut, chiar şi câte episoade din fiecare. Partea faină aici este că dacă ai văzut toate sezoanele dintr-un serial trebui doar să îl selectezi pe ultimul, aplicaţia le va bifa singură pe celelalte. Foarte util, mai ales pentru producţiile care au deja o grămadă de sezoane. Câştigi ceva timp pe care l-ai putea folosi ca să te uiţi la un episod, nu?

Mai mult decât atât, atunci când renunţi să te uiţi la un anumit serial poţi bifa asta în aplicaţie. Astfel, o să ştie că nu mai este de interes pentru tine şi să nu mai intre în algoritmul care stă la baza recomandărilor.

După ce ai selectat toate serialele la care te uiţi, vine partea plăcută. Profilul tău a fost updatat şi acum le poţi vedea pe toate listate în funcţie de progresele pe care le-ai făcut: ce ai terminat, din ce te-ai oprit, ce ar trebui să continui şi ce seriale nu au început/s-au reluat încă. 

În plus, fiecare serial (şi sunt foarte multe, ei zic că peste 60,000 de seriale şi peste 8 miliarde de episoade) are o pagină dedicată cu descriere, actori, rating pe fiecare sezon în parte, link-uri către IMDb, Wikipedia sau paginile oficiale din reţelele sociale (Facebook & Twitter). De asemenea, mai ai şi o zonă cu serialele similare.

Şi încă o chestie tare chestie: pentru fiecare serial vezi ce comentarii au lăsat oamenii şi care dintre prietenii tăi se uită la el. Şi poţi să vorbeşti cu prietenii tăi despre el – chiar în timp ce te uiţi la serial.

Ei spun că userii intră de mai bine de 45 de milioane de ori pe lună, fiind foarte activi, cu peste o jumătate de milion de reacţii – comentarii, poze, gif-uri, video-uri. Aşa că o să fii surprins de cât de mulţi prieteni din lista de Facebook sunt deja activi în aplicaţie. 

Ce mai poţi face împreună cu prietenii tăi?

Quizz-uri care să demonstreze cine a fost cel mai mare fan al unui serial. În plus, aplicaţia mai oferă şi o zone de articole, video-uri sau podcasturi despre serialele pe care le urmăreşti.

La ce seriale să mă mai uit?

Şi acum că ai profilul complet, eşti pregătit să vezi toate recomandările. TV Time este aplicaţie ideală pentru devoratorii de seriale. Pentru că nu eşti tu atunci când rămâi în pană de seriale.

Aplicaţia îţi face recomandări în funcţie de mai mulţi parametri: la ce seriale te uiţi, cât de obsedat ai fost de el, care sunt producţiile pe care le urmăreşti şi chiar la ce se uită prietenii tăi.

La început ai posibilitatea să vezi recomandările în funcţie de cele mai urmărite seriale, cele la care se uită prietenii tăi şi cele care sunt în trending în acel moment.

După ce oferi câteva informaţii despre tine o să fie disponibile şi recomandările personalizate. La mine a durat cam o zi după ce mi-am instalat aplicaţia şi mi-am pus acolo serialele la care m-am uitat.  

De ce este TV Time utilă?

Multe dintre serialele la care ne uităm nu apar în acelaşi timp. Cele mai multe dintre ele, au episoade săptămânale. Unele fac pauză foarte mari (vezi Game of Thrones). Altele îşi schimbă sezonul de difuzare. Şi cum facem faţa acestor schimbări? Cum putem să rămânem conectaţi la poveştile noastre preferate, chiar dacă suntem inundaţi de toate aceste noi informaţii?

TV Time este soluţia perfectă. O să ai un calendar cu toate producţiile la care te uiţi. Ce a apărut ieri. Ce apare azi şi care este planificarea pe zilele următoare. În plus, ai şi o zonă în care îţi spune cât mai ai până se lansează serialele (sau sezoanele noi) pe care le urmăreşti. Poţi să ţi le pui şi în calendar, dar mi se pare puţin cam prea mult.

La final, ce face aplicaţia TV Time atât de specială?

Pentru că îţi aduce recomandări din toate platformele. Nu te limitează doar la Netflix sau la HBO. Aşa cum sunt recomandările pe care le primeşti din aplicaţiile create de fiecare furnizor în parte. De asemenea, este cam singura varianta care pune la comun toate serialele la care te uiţi, indiferent de platforma care le produce sau realizează. Asta, deşi în aplicaţie pe poţi filtra în funcţie de aceste criterii.

În plus, dacă tot te uiţi la atât de multe seriale, poate ar fi bine să ştii şi cât de mult. TV Time îţi oferă în zona de profil şi o zonă de statistici. Aşa că acum poţi să ştii la câte episoade te-ai uitat şi câte mai ai de văzut (şi de cât timp mai ai nevoie pentru asta). Care este numărul total de seriale şi câte dintre ele mai sunt încă în producţie/difuzare. Cât timp ai petrecut stând pe canapea cu floricelele şi vinul în mână. Şi cu ce genuri se seriale eşti compatibil.

Şi daca asta nu era suficient, îţi face şi un top al prietenilor tăi (pentru că te poţi conecta cu Facebook sau Twitter – cumva normal, aplicaţia are focusul pe SUA). Tu pe ce loc eşti printre prietenii tăi? Eu pe primul lor (hahahaha).

Între prietenii mei a fost o competiţie serioasă, aşa că aveţi grijă, voi cei competitivi, poate crea uşoară dependenţă. Cam ca serialele.

TV Time poate fi descărcată gratuită atât din App Store, cât şi din Google Market.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora