fbpx

Căutare

Share this article

Colecţia SS 16 lansată de Pas du Tout este una relaxată, fresh, young and spirited.

Designerul Mădălina Dorobanţu a ales să combine albul, kakiul, off rose, nisipiu, indigo şi câteva accente de negru în această primăvară.
„Recomand in-ul, plasa de bună calitate, pielea în culori pământii şi rose, blugul şi organza”, spune Mădălina. Stilul Pas du Tout are un design avangardist, cu tăieturi arhitecturale, linii minimaliste şi o imensă varietate de texturi şi materiale care se combină cu o senzualitate feminină ce se transformă în texturi diafane, pattern-uri ca o a doua piele, dar profund structurate, permiţând o exprimare completă a corpului feminin. Cu un touch dark chic, sofisticat, cool fără să fie agresiv, nu doar vei purta aceste haine. Hainele te vor învălui şi îţi vor spune povestea mai departe.

Cum gândeşti o colecţie? Care sunt paşii?, am întrebat-o pe Mădălina.
„Lucrul la o colecţie, căutarea celor mai bune expresii ale sale,  pot să dureze câteva zile sau câteva luni, în funcţie de inspiraţie, iar pentru a o produce îmi sunt necesare minim 2 luni. Povestea pe care vreau să o transmit şi inspiraţia pe care o caut, o capăt sau o dezvolt în fiecare zi, se transmite prin hainele brandului Pas du Tout.”
 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO