fbpx

Căutare

Share this article

Stella McCartney primeşte un premiu important în domeniul modei. Celebra creatoare britanică va fi premiată pentru inovaţie în domeniul modei la Gala Fashion Awards 2017, care va avea loc luni, în Londra, informează hollywoodreporter.com, citat de News.ro.

Distincţia, oferită pentru prima dată în acest an, este o recunoaştere a inovaţiei designerului în ceea ce priveşte materialele utilizate, precum şi determinarea de a ridica nivelul de conştientizare în privinţa problemelor de mediu.

„Sunt mândră mai ales pentru că este un premiu nou introdus la Gala Fashion Awards, o recunoaştere specială a inovaţiei. Sper că, în calitate de prim laureat al acestui premiu, voi inspira casele de modă să îmi urmeze exemplul şi să transforme această distincţie într-una dintre cele mai prestigioase”, a declarat Stella McCartney.

Stella McCartney. Foto: Hepta

Aşa cum precizează revista Vogue, Stella McCartney, vegetariană convinsă, a refuzat întotdeauna să folosească piele în lucrările ei, ceea ce a determinat-o să găsească alternative inovatoare pentru acest material, redefinind luxul în moda modernă.

Stella Nina McCartney este o creatoare de modă engleză , fiica lui Paul McCartney, fost membru al trupei Beatles, şi a Lindei McCartney, muziciană, fotografă şi activistă pentru drepturile animalelor. În 2001, Stella McCartney şi-a deschis propria casă de modă, într-un joint venture cu Gucci Group, şi şi-a prezentat prima colecţie la Paris.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO