Căutare

Share this article

Ah, bărbile! Accesorii „la îndemână” ale domnilor din zilele noastre, bărbile au adus un şarm neaşteptat bărbaţilor din viaţa noastră, dar şi ceva mai multă bătaie de cap posesorilor. O barbă neîngrijită denotă lipsă de consideraţie pentru ceilalţi, dar şi lipsă de respect de sine. Dar câtă bătaie de cap presupune îngrijirea ei! Pentru bărbaţii atenţi la podoaba lor facială, s-a inventat Groomarang – un piepten special, cu două seturi de dinţi de diverse dimensiuni, care ajută şi la crearea unui tipar de bărbierit. Designul aparte al lui Groomarang îi ajută pe tineri să păstreze şi cele mai rebele fire din barbă cuminţi şi să întindă perfect uleiul special.

Poţi să aşezi pieptenele în diverse poziţii pentru a obţine diverse tipuri de tunsori pentru barbă, căci cu Groomarang poţi trasa linii precise pentru ras. Dinţii speciali ai pieptenelui nu zgârie sau irită pielea lăsând barba sau mustaţa perfect descurcată.

Fot: Hepta

Şi nici măcar nu e scump, costă doar 14 euro şi poate fi comandat de pe Amazon, însă trebuie să vă grăbiţi dacă vreţi să fie livrat la timp pentru Crăciun.    

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO