fbpx

Căutare

Share this article

Câștigătoare a Globului de Aur și nominalizată pentru premiul Emmy, Robin Wright se întoarce în calitate de președinte al Statelor Unite în cel de-al al șaselea și ultimul sezon al serialului House of Cards. Actorii nominalizați la Academy Award® Diane Lane, Greg Kinnear și Cody Fern se alătură și ei distribuției următorului sezon. Aceștia vor fi prezenți alături de Robin Wright, Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott și Boris McGiver. Așaș cum știam deja, Kevin Spacey va așteapta cuminte pe canapeaua lui lansarea acestui ultim sezon, lansare ce este programată pentru data de 2 noiembrie.


Dar până atunci, iată cu ce ne mai bucură Netflix în luna octombrie, alte titluri în afară de cele pe care le știam deja:

Mo Amer: The Vagabond – Apare pe 8 octombrie, Comedie Originală Netflix

 Synopsis: Comedianul arab-american Mo Amer ne vorbește despre experiențele lui la debutul său pe Netflix cu Mo Amer: Vagabondul. Filmat la Paramount Theatre în Austin, Texas, Amer descrie real ce a trăit ca refugiat. De la politica imigrărilor din America, călătoria fără pașaport în jurul lumii și momentul în care a devenit viral, stând lângă Eric Trump în avion, acesta este Amer, așa cum nu l-ați văzut până acum. U stand-up comedy genial.

22 July  – Apare pe 10 octombrie, Film Netflix

22 July

Synopsis: După o serie de atacuri șocante în Norvegia, supraviețuitorii — și întreaga țară — își doresc vindecare și dreptate. Bazat pe fapte reale. Un film inspirat din fapte reale cu Anders Danielsen Lie, Jon Øigarden și Jonas Strand Gavril în distribuție.

ReMastered: Who Shot the Sheriff – Apare pe 12 octombrie, Documentar Original Netflix

Synopsis: În 1976, legenda raggae, Bob Marley, a supraviețuit unei încercări de asasinat în Jamaica. Dar cine sunt, cu adevărat, cei responsabili de acest atac?

Haunted – Apare pe 19 octombrie, Serial Original Netflix

Synopsis: De la producătorii executivi ai francizei The Purge și Lore, Haunted ne arată oameni obișnuiți care împărtășesc familiei și prietenilor povești adevărate despre evenimente terifiante care încă îi bântuie, ele fiind recreate în mod realist. Un serial interesant pentru amatorii de filme horror.

Derren Brown: Sacrifice – Apare pe 19 octombrie, Film Netflix

Synopsis: Iluzionistul Derren Brown concepe un experiment psihologic în care încearcă să convingă o persoană să fie împușcată de un străin. Reality show cu Darren Brown protagonist.

ADAM SANDLER 100% FRESH – Apare pe 23 octombrie, Comedie Originală Netflix

Adam Sandler: 100% Fresh

Synopsis: Adam Sandler revine cu mișcări pe muzică, de la cluburi de comedie și săli de concerte și stații deloc suspecte de metrou. Adam Sandler așa cum nu l-am mai văzut, într-un stand-up comedy savuros.

Bodyguard – Apare pe 24 octombrie, Serial Original Netflix

Synopsis: După ce a ajutat la contracararea unui atac terorist, un veteran de război este desemnat să protejeze un politician care a fost un susținător major al conflictului în care a luptat.

Din distribuție fac parte Richard Madden, Keeley Hawes și Gina McKee

Ce să mai, o toamnă întreagă nu ne ajunge în fața televizorului!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO