Sting şi The Police s-ar putea reuni în 2017 - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Membrii trupei The Police şi Sting au primit o ofertă de 9 milioane de dolari pentru a se reuni în luna octombrie a anului viitor ca să participe la festivalul Desert Trip din California, anunţă news.ro.

Pe lângă acest onorariu, britanicii de la The Police ar mai putea încasa alte sume mari de bani din merchandising.

Sting şi The Police nu au mai cântat împreună din 2007 şi 2009 când au fost într-un turneu mondial de reuniune, când au avut un mare succes vânzând 3,7 milioane de bilete şi obţinând venituri de aproape 360 milioane de dolari.

Membrii trupei britanice sunt celebri şi, în plus, se potrivesc profilului de vârstă al artiştilor invitaţi de organizatorii festivalului Desert Trip.

Sting are 65 de ani, toboşarul Stewart Copeland are vârsta de 64 de ani, iar chitaristul Andy Summers are vârsta de 73 de ani.

După destrămarea formaţiei în 1986, Sting este singurul membru al trupei care a reuşit să îşi construiască o carieră solo de succes.

De-a lungul timpului, la acest festival au mai participat nume importante precum The Rolling Stones, The Who, Neil Young, Paul McCartney sau Bob Dylan.

În 2017 se zvoneşte că vor mai fi invitaţi Billy Joel, Bon Jovi şi Bruce Springsteen.

Potrivit presei internaţionale, Sting şi The Police au refuzat multe oferte substanţiale pentru a cânta din nou împreună, motiv pentru care organizatori sunt sceptici deocamdată în ceea ce priveşte reuniunea rock-erilor britanici.

Gordon Matthew Thomas ”Sting” Sumner, născut pe 2 octombrie 1951, este muzician, cântăreţ, compozitor şi actor. A fost compozitorul principal, solistul şi basistul trupei The Police, din 1977 până în 1986, înainte de a-şi lansa o carieră solo de succes. În anul 2000, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, iar în 2003 a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în calitate de membru al trupei The Police. Tot în 2003, Sting a fost înnobilat de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, la Palatul Buckingham, cu medalia Ordinului Imperiului Britanic în rang de Comandor (CBE).

The Police este o trupă engleză care a fost înfiinţată la Londra în 1977. Pe parcursul carierei sale, principalii membrii ai grupului au fost Sting (solist, chitară bas), Andy Summers (chitară) şi Stewart Copeland (tobe, percuţie). Trupa The Police a devenit populară pe plan global la sfârşitul anilor 1970 şi este considerată primul grup new-wave din lume care a avut succes în mainstream, graţie unui stil special de muzică rock, ce include influenţe punk, reggae şi jazz.

Albumele trupei The Police s-au vândut în peste 75 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost recompensate de-a lungul anilor cu şase premii Grammy, mai anunţă news.ro.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO