fbpx

Căutare

Share this article

Tocmai s-au încheiat Săptămânile Modei. Însă nu doar colecţiile de pe catwalk au avut un mare succes. Imaginile cu „moda străzii” sunt la fel de grăitoare şi provocatoare. Street Style Fashion nu este doar un nume generic, este un domeniu demn de luat în considerare. Şi – nu-i aşa? – de multe ori este mult mai uşor să adaptăm în stilul propriu aceste ţinute, decât să ne îmbrăcăm ca pe catwalk. Ce s-a purtat la New York, Londra, Milano, Paris? Iată 7 tendinţe de la Săptămânile Modei!

Roşul

Poate una dintre cele mai purtate nuanţe pe străzile capitalelor modei. Este o culoare vie, simplă şi uşor de asortat. În plus, multe dintre cele care au mers la Fashion Week au purtat roşu în semn de solidaritate cu Ziua Internaţională a Femeii. (Foto sus.)

Costumul cu pantalon

Poate climatul politic să fie de vină pentru această revenire a costumului cu pantalon. Mai ales femeile din New York au ales să poarte astfel de ţinute. Nici nu e de mirare, având în vedere cât de mult s discută despre statutul femeii în epoca Trump.

Carourile 

Fie că se aseamănă celebrelor modele Burberry sau că jonglează cu dimensiunile şi culorile, carourile au fost unul dintre elementele nelipsite din moda străzii în acest sezon. 

Cămăşile dungate

S-au purtat căzute pe un umăr, în variante XXL şi legate cu centură sau ca parte dintr-o ţinută complexă cu multe straturi. Cămăşile dungate sunt în mod cert un „must have” în acest sezon.

Ghetele albe

Poate fi o alegere cam curajoasă pentru sezonul acesta ploios (şi noroios), dar ghetele albe par să fi câştigat teren. Vă recomandăm să le purtaţi cu nonşalanţă (şi cu eleganţă). 

Imprimeurile florale închise la culoare

Poate fi o tendinţă inspirată din creaţiile lui Valentino sau cele semnate de Simone Rocha. Ne place mult această revenire a imprimeurilor florale care nu sugerează neapărat ideea de „girlish”.

Jachetele cu broderii

Experimente, culoare şi mult curaj: asta ilustrează jachetele cu broderii excentrice purtate anul acesta la Săptămânile Modei. Sunt potrivite atât pentru vremea schimbătoare, cât şi pentru a vă pune în valoare personalitatea. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO