Căutare

Share this article

Cea de-a doua parte a filmului cu super-eroi “Suicide Squad” – care a avut încasări de peste 745 de milioane de dolari la nivel mondial, fiind al zecelea film cu cele mai mari încasări în 2016 – ar putea fi regizată de Mel Gibson, conform The Guardian.

Warner Bros, care a produs prima parte “Suicide Squad”, i-a propus actorului în vârstă de 61 de ani (discuţiile sunt confirmate chiar de Gibson, conform comicbookmovie.com) să preia munca regizorului David Ayer, care a scris şi regizat prima parte “Suicide Squad” şi a cărui prioritate este acum “Gotham City Sirens”, un film bazat pe o carte de comics-uri, întocmai ca “Suicide Squad”.

Având în vedere că Mel Gibson şi-a exprimat în repetate rânduri părerea, nu tocmai favorabilă, faţă de filmele bazate pe cărţi de benzi desenate, suntem îndreptăţiţi să credem că actorul ar putea fi reticent faţă de această propunere.

Totuşi, Gibson (al cărui film biografic “Hacksaw Ridge” are şase nominalizări la Oscar-ul din acest an) este deja familiarizat cu materialul privind noul film şi se arată extrem de interesat să lucreze cu Will Smith (care a jucat şi în prima parte a filmului).

Dacă Mel Gibson va refuza propunerea celor de la Warner Bros, alţi regizori sunt pe lista de aşteptare: Jonathan Levine (“The Night Before”), Ruben Fleischer (“Zombieland”) şi Daniel Espinosa (“Life”).

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO