fbpx

Căutare

Share this article

Maria Georgiana este o tânără de 23 de ani care face lunar 40.000 de dolari. Nu are un program fix, ci unul flexibil, dar are, cu siguranță, un psihic puternic. Altfel nici nu ar avea cum. Nu semnează o condică în care completează ora de intrare sau ora de ieșire de la serviciu, dar are un telefon care o ține conectată la dinamica pieței.

Maria produce conținut pe Only Fans și a reușit într-un an de zile să facă 300.000 de dolari din poze pentru adulți.

A crescut fără părinți, dar înconjurată de căldura a doi bunici care acum nu o judecă pentru că alege să facă adult content.

Primește amenințări, dar nu se teme pentru că știe că nu face rău celorlați, ci doar își compromite viitorul ei.

Este judecată și arătată cu degetul, deși este cea mai asumată persoană care admite că a făcut videochat de nevoie, dar s-a lăsat pentru că era constrânsă să facă lucruri imorale. Pentru ea este un simplu job, pentru alții o fată care se dezbracă de haine.

Maria Georgiana este un nume comun pentru noi, dar nu și în lumea Only Fans. Acolo ea este vedetă și adună milioane de aprecieri de pe tot globul. Mii de bărbați se abonează la contul ei și mulți o iau ca model, deși ea nu se consideră unul. Astăzi se dezbracă de secrete și ne vorbește despre copilul și tânara Geo, așa cum o alintau bunicii în copilărie.

Maria la împlinirea vârstei de 23 de ani
Maria la împlinirea vârstei de 23 de ani

Cine este Maria Georgiana?

Consider că sunt o fată timidă, o fată copilăroasă, sinceră, o fată care a avut vise și le-a urmat. Uneori sunt modestă, alteori plină de mine. Mă uit în oglindă și sunt mândră de ceea ce sunt acum pentru că știu prin câte am trecut ca să ajung aici.

Până la a fi Maria Georgiana de acum, ai avut o copilărie, în care poate ai fost și strigată după un singur prenume.

Da, toți mi-au spus Geo, de la Georgiana. Eu am copilărit la 40 km de Iași, undeva într-un sat mic. Copilăria mi-a fost frumoasă pentru că m-am simțit răsfățată, am avut parte de iubire, de multă iubire.

Maria Georgiana: „Dintotdeauna m-am simțit un copil norocos pentru că m-a crescut mamaia și tataia”

Bunicii Mariei
Bunicii Mariei

Multă iubire care venea din partea celor care culmea, nu ți-au dat viață.

Dintotdeauna m-am simțit un copil norocos pentru că m-a crescut mamaia și tataia. A fost binecuvântare să cresc cu ei, cu unchii și mătușile mele. Mama m-a lăsat la bunici când aveam doi ani, iar eu am fost aia cărora le era altora milă, deși nu era cazul. Unchii mei îmi cumpărau sandale când eram mică, din bursa lor. Mătușile mele lucrau cu ziua în sat ca să nu duc lipsă de nimic. Eu nu am avut doar o mamă, ci mai multe pentru că le strigam <mama> atât pe mătușe, cât și pe bunica.

„Mulți nu știu, dar eu am fost olimpică la geografie din clasa a VII-a până în clasa a XII-a, inclusiv”

Înconjurată de atâtea femei care făceau sacrificii pentru tine…Maria, ce model ai avut tu în copilărie?

(râde) Mătușa mea. Încă este. Eu aveam doi ani când am intrat în viața ei, iar ea avea 11. Nu a fost o diferență mare de vârstă. Când creșteam, parcă creșteam împreună. Ea a făcut facultatea de Geografie și asta voiam să fac și eu. Învățam cu drag geografie pentru că era alegerea ei. Mulți nu știu, dar eu am fost olimpică la geografie din clasa a VII-a până în clasa a XII-a, inclusiv. Am vrut să fac geografie pentru că ei îi plăcea, am vrut să fiu actriță pentru că ei îi plăcea actoria. Am vrut să-i calc pe urme, așa cum și acum aș vrea să o fac.

Ea ce face acum?

Are o familie minunată, așa cum și eu îmi doresc să am peste câțiva ani.

Maria și mătușa ei
Maria și mătușa ei

Îți dorești copii?

Da! Trei

Revenim la capitolul familie, dar acum vreau să vorbim despre: Olimpică la geografie. E prima dată când spui asta! Bravo! Regreți că totuși nu ai continuat pe drumul acesta pe care ți-l doreai atunci?

Nu! Știu că voi face asta cândva. Nu a fost să fie atunci, dar dacă îmi doresc cu adevărat, se va întâmpla. Sunt ambițioasă de felul meu. Mă uit la sora mea care a terminat liceul, s-a înscris la facultate și acum s-a retras, după un semestru pentru că nu i-a plăcut ce făcea.

„Am vrut să merg la coregrafie, dar bunica mea zicea că nu voi face bani din asta”

Ce altceva ți-ai mai fi dorit să faci?

Am vrut să merg la coregrafie, dar bunica mea zicea că nu voi face bani din asta. M-am înscris la Liceul Economic de gura ei. Pe final de clasa a XII-a mă gândeam să dau la psihologie, să merg apoi spre criminalistică…mă uitam la un serial pe atunci și mă fascina profilul acesta al criminalilor, dar și a celor care îi prind.

Maria pe cămilă
Maria pe cămilă

Care a fost primul tău job?

Am lucrat ca ospătar. Aveam 18 ani neîmpliniți. Apoi am lucrat la un loc de joacă pentru copii, am fost cameristă, am lucrat la un cazino. Prima mea zi de muncă a fost ca ospătar, unde am stat 13 h în picioare. Atunci am plâns mult, dar am rezistat apoi datorită colectivului.

Maria Georgiana: „Am făcut și videochat, nu voi nega!”

Ce faci tu acum? De ce ai ajuns să fii considerată „fata care face ceva imoral?

Pentru că pe alocuri fac. Creez conținut pe platforma Only Fans. Pentru mulți asta înseamnă videochat, însă nu e. Am făcut și videochat, nu voi nega!

Cât câștigi din asta?

Voi spune aceeași cifră pe care am mai spus-o, deși uneori nu e reală. Fluctuează de la lună la lună. Acum fac 40.000 dolari pe lună.

Maria în Roma
Maria în Roma

Te fac fericită banii aceștia?

Eu sunt un om fericit! Un om asumat, cu tot valul de hate pe care îl primesc, cu toate amenințările, cu toate privirile învinuitoare la adresa mea. Cu tot!

Stai! Te temi de ceva?

Nu! Eu nu ies niciodată singură nici ziua și nici seara. Primesc mesaje amenințătoare, primesc jigniri zilnic, am oameni care plătesc doar să-mi închidă contul de Instagram. Chiar zilele astea am ajuns la Poliție pentru a depune plângere împotriva celor care-mi tot blochează contul. Tot valul de hate l-am primit odată cu declarația în care am spus câți bani fac. Să știi, sunt multe fete care fac, chiar și din Iași, iar ele fac mult mai puțini bani, iar de aici până la a mă sabota nu este decât un pas.

Maria Georgiana: „Tatăl meu a lipsit cu desăvârșire!”

Tu ieși în oraș? Cu fetele?

Mai rar! Am ieșit vara trecută într-un local, iar oamenii deja mă recunoșteau, iar unii îmi dădeau semnale de respingere, iar alții de agasare.

Te-ai simți mai în siguranță dacă ai avea un tată? Acel om care ți-ar lua apărarea?

Nu cred. Am învățat să evit ceea ce m-ar pune într-o situația dificilă tocmai pentru că asta a trebuit să fac de mică. Tatăl meu a lipsit cu desăvârșire.

Maria Georgiana: „De prezența tatălui meu m-am bucurat 15 minute!”

Știm asta…Maria, cât te-ai bucurat de prezența tatălui tău?

Deloc…ba nu, mint. 15 minute cât ne-am văzut după ce i-am scris eu. Ne-am văzut în oraș, apoi i-am mai scris și îmi dădea doar seen și am decis să îl blochez pe toate canalele de comunicare. A mai fost o întâmplare care m-a determina să rup orice legătură cu omul care oricum nu m-a căutat niciodată.

Ce întâmplare?

Eram în satul în care am copilărit, care este și satul lui natal. Eu aproape ajungeam acasă la bunici care sunt vecini cu ceilalți bunici, dar eu nu am știut, iar când mă apropiam de el să îl abordez, să-i vorbesc, să-l văd…soția lui i-a spus ceva, au urcat repede în mașină și au plecat.

Maria în vacanță
Maria în vacanță

Cum adică tu nu ai știut că acolo ai și tu bunicii? Tu nu-ți cunoșteai bunicii din partea paternă?

Nu! Ei locuiam vis-a-vis de casa unde eu am copilărit, dar am aflat că doamna aia bătrână îmi este bunică în ziua în care a murit. Pe ea am cunoscut-o în calitatea de mama lui tata abia postmortem… Nu au vrut să știu, probabil, altfel nu-mi pot explica cum tu, ca om trecut prin viață, vezi o copilă care are sângele tău și să nu vrei să-i oferi o vorbă, o îmbrățișare, o bomboană…

Maria Georgiana: „La un moment dat sigur voi ajunge într-un astfel de cabinet de psihogie”

Tu ai mers vreodată la psiholog?

Nu, dar mi-am făcut câteva programări. Nu am reușit să mai ajung. La un moment dat sigur voi ajunge într-un astfel de cabinet.

Maria în costum de baie
Maria în costum de baie

Simți uneori că vrei să te oprești din ceea ce faci acum, că ți-e greu, că vrei o pauză? Dacă da, ce înseamnă la tine pauză?

Înseamnă să-mi fac paste (râde). Înainte mă relaxa gătitul, acum nu mai vreau să gătesc, dar o porție de paste mă relaxează să-mi fac…cred că acesta este răspunsul la întrebarea legată de pauză de relaxare. Pauză de la jobul meu nu-mi imaginez să-mi iau acum, mai ales că îmi crește mult numărul abonaților. Ar fi o prostie să mă opresc acum. Și mai am ceva ce-mi spun atunci când nu mai pot. Uite, iarăși amintesc de mătușa mea. Țin minte un episod de când eram mică și plângeam tare. Nu mai țin minte motivul, dar țin minte că ea m-a dus la baie și m-a pus în fața oglinzii. M-a întrebat: „Îți place ce vezi?”. Cam asta fac și acucm când îmi vine să plâng.

Când ai plâns ultima oară?

Oh…încă îmi vine să o fac acum când vorbesc despre asta. Tataia meu are niște probleme de sănătate și a stat internat. Acesta este punctul meu sensibil. Plâng când nu pot controla ceva, care, oricum nu depinde de mine. Îmi doresc să se facă bine pentru că am nevoie de el…

Maria Georgiana: „Am o relație cu același om de 4 ani de zile”

Ți-a lipsit mult figura paternă. Ți-ai pus vreodată întrebarea dacă tu ai căutat un tată într-un partener de viață?

Tataia meu a fost tatăl meu și este în continuare. El m-a crescut, m-a sfătuit și m-a încurajat. Cât despre parteneri…să știi că mereu mă uitam după cei de la care am ce învăța, care sunt mai mari, mai pricepuți în ale vieții.

Maria în vacanță 2
Maria în vacanță 2

Acum tu ai o relație?

Da! Dar o păstrăm doar pentru noi. E același om care a fost și în urmă cu 4 ani.

Cum e el? De ce îl ții ascuns?

Pentru că așa este cel mai bine. Plus că prezentarea lui ar conduce la simplificarea numărului de urmăritori. Maria ar deveni deodată „luată”, adică fructul interzis. Cum este el? Este matur, protectiv cu mine, cald, atent la mine, la nevoile mele.

El nu te judecă? Nu e gelos?

Nu! M-a susținut în asta încă de la început. Nu voi minți, au existat și episoade de gelozie, dar acum le-am echilibrat.

Mama ta îl cunoaște? Bunicii?

Da! Bunicii țin foarte mult la el. Dacă ne certăm, eu sunt de vină mereu în ochii lui. Și mama îl cunoaște…na…

Ce relație ai tu cu ea?

Bună! Diplomată! Nu mă sună, nu o sun.

„Mama nu are niciun drept să-mi reproșeze ceva”

Maria alături de mama și surorile ei
Maria alături de mama și surorile ei

I-ai reproșat ceva vreodată? Sau invers?

Nu. Niciuna dintre variante. Aș avea ce să-i spun, adică multe pe suflet, dar nu văd cum m-ar ajuta asta. Ea nu are niciun drept să-mi reproșeze ceva. A mai îndrăznit să o facă, dar nu i-am permis. Mă încălzește gândul că m-a lăsat la bunici. Doar așa am reușit să cresc cât mai frumos posibil până la Georgiana de astăzi.

Tu te vezi crescută frumos, dar oamenii te judecă. Mi-ai spus că îți dorești copii. Fete sau băieți?

O fată neapărat, și-mi doresc și un băiat.

Te-ai gândit vreodată că ei te vor judeca pentru calea aleasă? Sau că fata ți-ar călca pe urme?

Oh, sunt cele mai uzuale întrebări. Îmi doresc foarte mult ca ei să nu trebuiască să aleagă calea aleasă de mine. Eu mi-am asumat asta, dar la ei sper să nu fie cazul. Să le pot oferi tot ce au nevoie ca să nu aibă lipsuri. Și mai sper, să nu locuim în România. Eu luptă cu aceste mentalități care se hrănesc când jignesc și umilesc pe ceilalți. Eu am ales să fac videochat, eu mi-am asumat, eu m-am apucat de TikTok, eu fac Only Fans. Pe toate mi le asum, toate fac parte din CV-ul meu și nu am de gând să șterg asta. Eu nu am călcat pe cadavre să ajung aici, ci doar m-am arătat și le-am arătat celorlalți. Este trecutul meu, prezentul pe care îl trăiesc și încă o parte din viitor.

Maria Georgiana: „Cu siguranță peste 10 ani voi fi mamă!”

Viitor…cât vei mai face Only Fans și cum te vezi peste 10 ani?

Only e ca un job pentru mine pentru care lucrez ca și alții. Uneori 8 h, alteori 3, alteori 16 și alteori 24 h. Pf…e greu să mă imaginez peste 10 ani. Cu siguranță voi fi mamă.

Ce investiții ai tu făcute cu banii aceștia?

Am casă cumpărată în Iași, un apartament în Iași, unul în Bacău, mașină, am investit 15.000 euro în criptomonede și anul acesta sau viitor vreau să-mi deschid o cafenea.

Maria în mașina cumpărată de ea
Maria în mașina cumpărată de ea

Nu mi-ai spus nimic de gențile scumpe pe care le vedem prin filmulețe.

Acelea sunt investițiile prietenului meu. Sunt cadouri primite de la el.

Apropo de cadouri. Care a fost cel mai mare bacșiș primit?

3000 de dolari de la un băiat care abia împlinise 18 ani.

Ce cadouri îți faci tu? Adică ce hobby-uri ai?

Păi…acum 3 ani am făcut un curs de make-up și voiam să merg pe industria asta, dar nu am răbdare. Am renunțat. Acum, de o lună de zile m-am apucat să pictez (hobby luat tot de la mătușa mea), îmi place să călătoresc, să-mi fac poze.

Maria în vacanță 5
Maria în vacanță 5

Sport faci?

Toți mă întreabă. Nu! În urmă cu câțiva ani eu eram chiar grăsuță. Apoi m-am ambiționat, am slăbit și am devenit regina Tok Tok-ului :)) Am făcut 6 luni sală și apoi m-am lăsat. Făceam pe când devenisem virală și când mergeam la sală se uitau toți ciudat la mine. Daaaar, încep de luni din nou și nu este glumă.

Maria grăsuță
Maria grăsuță
Maria înainte și după ce a slăbit
Maria înainte și după ce a slăbit

„Eu, Maria Georgiana sunt un antiexemplu, însă aceasta a fost calea mea. Eu m-am născut din doi părinți care nu s-au iubit, nu au rămas împreună”

Să știi că am multe curiozități. Mi-ai spus că faci 40.000 de dolari pe lună. Cât cheltuiești din ei?

Cel mai mult, cred că 5000 de dolari. Plătesc facturi, mentenanțe, zilnic îmi comand mâncare dimineața pentru întreaga zi, mai este și coșul de cumpărături, shopingul care-mi place foarte mult.

Te consideri un exemplu pentru tânăra generație?

Nu! Eu, Maria Georgiana sunt un antiexemplu, însă aceasta a fost calea mea. Eu m-am născut din doi părinți care nu s-au iubit, nu au rămas împreună. Eu am locuit cu un tată vitreg și cu două surori . Eu am trăit fără electricitate. Eu am renăscut când m-au luat bunicii în creștere. Când m-am gândit să fac <treaba asta>, haide să îi spunem <treaba asta>, i-am spus bunicii mele. Pentru mine era importantă părerea ei. Cum m-ar vedea ea dacă în postura asta, iar ea e fana mea acum… Eu am lucrat la mare și nu am fost plătită, eu am fost o monedă de schimb pentru cei care mi-au dat viață și cu toate astea pe care le enumăr, dar nu pentru a mă victimiza, am reușit. Eu așa zic. Am reușit să mă întrețin, să ajut pe alții și să nu mai simt frigul sufletește care se instalase în copilărie în inima mea.

Maria în vacanță 3
Maria în vacanță 3

Maria Georgiana: „Eu acum nu am nimic de pierdut și cu toate astea mă gândesc la scenarii de viitor”

Și cu toate acestea, oamenii vor sfaturi de la tine.

Da! Am mame care au copii mici și care-mi spun că vor să facă și ele bani așa pentru că nu au cu să-și crească copiii. Mie mi se pare incredibil să vrei calea asta când tu ai deja una: cea de mamă. Eu acum nu am nimic de pierdut și cu toate astea mă gândesc la scenarii de viitor, dar ele, mamele astea de care spun riscă să-și piardă custodii dacă ar intra în industria asta. Alegeri….

Maria, ai hateri, ai oameni care te apreciază, oameni care te ocolesc și oameni care vor să fie ca tine. Tu ce vrei să fii?

Fericită, echilibrată și sper…o mamă bună și prezentă.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO