fbpx

Căutare

Share this article

Compania austriacă Atelier Swarovski este vestită, ştim prea bine, pentru bijuterii de cristal de ultimă generaţie, accesorii de modă şi elemente de decor. Însă acum, brandul – care colaborează de regulă cu cele mai mari nume din domeniul modei, bijuteriilor, arhitecturii şi designului – şi-a unit forţele cu Marcolin Group (una dintre cele mai importante companii din industria ochelarilor) pentru a lansa prima sa colecţie de soare.Disponibilă în cinci culori, inclusiv nuanţe pastelate şi nuanţe îndrăzneţe, colecţia oferă tot atâtea stiluri de design a căror piesă de rezistenţă este, evident, cristalul Swarovski.

Intrarea Swarovski pe piaţa ochelarilor se bazează pe zece ani de colecţii extraordinare de bijuterii şi decoraţiuni interioare care au demonstrat că brandul este ”expresia creativă finală a cristalului Swarovski”, după cum scriu cei de la wearglobalnetwork.com.
„Suntem încântaţi să extindem oferta noastră de produse pentru Atelier Swarovski cu prima noastră colecţie de ochelari, realizată de experţi în Italia. Designe-ul acestor ochelari precum şi confecţionarea lor reprezintă o sărbătoare a cristalului nostru reprezentativ”, spune Nadja Swarovski, cea care a fondat Atelier Swarovski în 2007.

Foto: marcolin.com

În timp ce Giovanni Zoppas, CEO Marcolin Group, se arată încântat să prezinte această colecţie creată cu fidelitate conform stilului inconfundabil al mărcii: ”Folosind materiale de înaltă calitate, tăieturi de cristal de precizie, tehnici inovatoare şi finisaje detaliate, aceasta îmbunătăţeşte oferta noastră de produse feminine în segmentul de lux„.
Colecţia este deja valabilă pe site-ul Marcolin Group.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO