fbpx

Căutare

Share this article

Tarja Turunen, vocea Nightwish, concertează la Bucureşti şi Timişoara anul următor. Soprana va prezenta în premieră live albumele „The Brightest Void” şi „The Shadow Self”. Tarja Turunen, artista a cărei voce a făcut muzica trupei Nightwish, va concerta în Bucureşti, la Sala Palatului pe 3 februarie şi în Timişoara, la Filarmonica Banatul, pe 2 februarie.

După 2 ani în care a luat o pauză de la show-urile rock, axându-se mai mult pe cele de muzică clasică, dar şi pe lucrul în studio, soprana va readuce pe scenele din România cele mai iubite piese din perioada în care a activat ca solistă Nightwish, precum şi piesele clasice din cariera solo care se bucură de o mare popularitate, precum „I Walk Alone”, „The Reign” sau „My Little Phoenix”. Nu vor lipsi nici extrase de pe cele mai recente materiale discografice, „The Brightest Void” şi „The Shadow Self”, lansate anul acesta.

Tarja Turunen este una dintre cele mai importante voci din muzica rock & metal, abordând un stil bine conturat, însă mereu surprinzător. Mare iubitoare a muzicii clasice, Tarja Turunen a dezvoltat numeroase proiecte prin care să o promoveze.

Discul „The Shadow Self” este cel de-al patrulea album din cariera solo a Tarjei. Procesul de compoziţie a început imediat după lansarea precedentului „Colours in the Dark”. Artista chiar a oferit de-a lungul turneului „Colours on the Road” câteva  indicii despre ceea ce pregăteşte. Pe 3 iunie, Tarja a lansat un alt material discografic – „The Brightest Void” – conceput ca un prequel pentru albumul ce avea să apară în luna august.

„În timp ce înregistram piesele pentru The Shadow Self, mi-am dat seama că sunt foarte multe pentru un singur album. Am decis să nu păstrez nimic pentru mine şi să-mi împărtăşesc noile cântece preferate cu voi, fanii, cei care mi-aţi oferit constant un sprijin intens”, a declarat Tarja Turunen.

„The Shadow Self” se bucură de o serie de colaborări inedite, dintre care amintim apariţiile fratelui Tarjei, Toni Turunen, precum şi cele ale artistelor Alissa White Gluz şi Sharon DelAdel. De mixaj s-a ocupat acelaşi Tim Palmer, un colaborator de lungă durată al Tarjei, şi care şi-a mai pus amprenta asupra discurilor unor artişti ca Robert Plant, Ozzy Osbourne, HIM, Tin Machine (trupa lui David Bowie) şi mulţi alţii. Concertul Tarjei Turunen este organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile la diferite categorii de preţ în funcţie de apropierea faţă de scenă:

Timişoara (Filarmonica Banatul, 2 februarie): VIP – 390 RON, Premium – 290 RON, Categoria I – 230 RON, Categoria a II-a – 150 RON

Tarja Turunen la Bucureşti (Sala Palatului, 3 februarie): Categoria VIP – 350 RON,  Categoria I – 250 RON, Categoria a II-a – 200 RON, Categoria a III-a – 140 RON, Categoria a IV-a – 99 RON

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO