fbpx

Căutare

Share this article

Cântăreaţa americană Taylor Swift a stabilit un record pe YouTube, după ce noul ei videoclip, „Look What You Made Me Do”, a fost vizualizat de peste 43 de milioane de ori în primele 24 de ore de la momentul lansării acestuia.

Reprezentanţii YouTube precizează că acesta este cel mai „răsunător” debut al oricărui videoclip din istoria platformei, depăşind recordul anterior, deţinut de rapperul sud-coreean Psy, pentru „Gentleman”, videoclip care a generat în 2013 un total de 36 de milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la momentul lansării, informează Reuters, citat de News.ro.

Videoclipul „Look What You Made Me Do”, prin care Taylor Swift le răspunde persoanelor care au atacat-o în ultimii 10 ani pe plan profesional, dar şi personal, a fost lansat duminică, la gala MTV Video Music Awards. Cântăreaţa nu s-a prezentat pe covorul roşu la eveniment, dar nici la multe alte gale de premiere în 2017, după ce a avut conflicte foarte mediatizate cu starurile Kanye West, Kim Kardashian şi Katy Perry.

Potrivit YouTube, videoclipul ei a avut o medie de 30.000 de vizualizări pe minut în primele 24 de ore de la momentul lansării, numărul de vizualizări pe oră depăşind pragul de trei milioane.

La momentul publicării acestui articol videoclipul are 74.350.017 de vizualizări pe YouTube. Şi numărul continuă să crească. „Look What You Made Me Do” este prima melodie de pe „Reputation”, noul album semnat de Taylor Swift, care va fi lansat în luna noiembrie.  

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO