fbpx

Căutare

Share this article

Vă mai amintiţi de actriţa şi cântăreaţa americană Selena Gomez care, prin luna martie, lua decizia de a-şi închide contul de Instagram, în condiţiile în care vedeta deţinea recordul de 113 milioane de followers?

Acum, o altă vedetă extrem de populară în social media a decis să-şi ia adio de la conturile sale de pe platformele online: Taylor Swift.

Dacă în cazul Selenei Gomez, motivul renunţării la contul de Instagram a fost o depresie pe care artista a găsit de cuviinţă că o poate trata mai bine în lipsa avalanşei de mesaje online, în ceea ce o priveşte pe Taylor Swift – care avea, nu mai puţin de 85 de milioane de followers pe Twitter şi 102 de milioane de followers pe Instagram – nimeni nu cunoaşte motivul pentru care artista a dat „delete”, în acest weekend, la toate conturile sale sociale.

Nu e de mirare, aşadar, că online-ul a luat-o razna, tot felul de speculaţii lansându-se în de la o zi la alta: ba că artista ar fi devenit victima unui act de piraterie cibernetică, ba că îşi pregăteşte un nou album, ba că absenţa ei din social media este un semn de “reinventare”. Unii internauţi leagă această stranie întâmplare de faptul că Taylor Swift a primit de curând despăgubirea simbolică de 1 dolar, după ce un juriu federal din Denver l-a găsit vinovat pe un DJ de radio, acuzat că ar atins-o pe artistă în timpul unei şedinţe foto din 2013. Iar alţii se întreabă în glumă dacă “ar trebui să sunăm la FBI?” sau dacă Swift “a fost numită cumva noul şef al diviziei de strategie de la Casa Albă?” (aluzie la faptul că fostul şef de strategie al lui Trump a fost concediat chiar în ziua în care artista şi-a şters conturile de pe platformele de socializare).

 

Până una alta, putem bănui absolut orice, din moment ce artista, în vârstăd e 27 de ani, nu şi-a justificat până acum în nici un fel decizia de a şterge toate fotografiile de pe Instagram, mesajele de pe Tumblr şi imaginea de profil de pe contul ei de pe Facebook.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO