fbpx

Căutare

Share this article

Pe 9 iunie începe Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), un eveniment care, datorită numărului din ce în ce mai mare de manifestări şi artişti, a devenit “cel mai mare festival de artele spectacolului din lume”. Ediţia din acest an, ajunsă la numărul 24, are ca temă “Iubirea” şi sub această egidă se vor desfăşura, până pe 18 iunie, cele aproximativ 500 de evenimente. Spectacole de teatru (“Aglaja”, de Ştefan Lupu), spectacole de operă (“Romeo şi Julieta din Orient”, de Qiu Jianping), spectacole de circ contemporan (“Maşinăria nebună a circului”, de Vincent Dubé), musical-uri (“Rocky Horror Show”, de Cosmin Chivu), workshop-uri, concerte, lansări de carte etc.

70 de spaţii vor găzdui aceste evenimente – Teatrul Gong, Teatrul Naţional Radu Stanca, Casa de Cultură a Studenţiilor -, printre acestea aflându-se şi lăcaşuri de cult din Sibiu şi Mărginimea Sibiului, unde vor avea loc concerte de orgă (Biserica Evanghelică din Cisnădioara, Biserica Evanghelică din Slimnic etc.).

Biletele pentru festival (cu preţuri cuprinse între 10 şi 40 de lei) pot fi procurate din magazinele Germanos, Orange şi Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi de pe evenim.ro. Noutăţi şi detalii privind FITS veţi putea găsi pe site-ul evenimentului, sibfest.ro.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO