fbpx

Căutare

Share this article

Dacă îţi simţi pielea ternă, lipsită de vitalitate şi strălucire, înseamnă că sezonul rece ţi-a afectat epiderma mai mult decât crezi. Vestea bună este că poţi remedia toate aceste probleme alegând câteva produse potrivite şi apelând la tehnologii de ultimă generaţie, care redau elasticitatea pielii, stimulând producţia de colagen şi elastină. Rezultatul? Un ten vizibil întinerit, radios şi sănătos!

După o iarnă în care tenul a avut de suferit din cauza frigului, a vântului şi a aerului uscat, primăvara este momentul potrivit pentru o rutină de îngrijire specială. Pe lângă produsele hidratante, de care pielea are nevoie în fiecare sezon, nu uita să alegi creme cu un SPF mai are. Dacă iarna poţi aplica o cremă de zi cu SPF 30, în sezonul cald ar trebui să alegi una cu SPF 50. Este primul pas care protejează tenul de îmbătrânirea prematură. Totuşi, graţie tehnologiilor avansate, vechea zicală care zicea că este mai uşor să previi decât să tratezi începe să nu mai fie de actualitate. Asta pentru că în prezent există terapii neinvazive care estompează ridurile vizibil. De exemplu, pentru zona ochilor poţi testa Elite Eyes, disponibil în centrul Elite Estet. Acesta estompează ridurile şi cearcănele, având şi efect de lifting asupra pleoapelor. Procedura este complet nedureroasă, senzaţia simţită fiind una plăcută, putând fi comparată cu un masaj cu pietre vulcanice la o temperatură de 35-40 de grade (călduţ). Zona tratată se înroşeşte puţin, dar roşeaţa dispare în 20-30 de minute, pacientul putând să îşi reia imediat activitatea zilnică.  Rezultatele tratamentului durează de la 2 până la 3 ani. Se recomandă o şedinţă de întreţinere la fiecare 6 luni.

Dar acesta nu este singura terapie ce redă tinereţea pielii, poţi încerca Elite Face Contur, un tratament ce redefineşte conturul feţei şi îndepărtează bărbia dublă (guşa) inestetică. Pentru gât şi decolteu sunt potrivite terapiile Elite Neck şi Elite V-Neck, cu tehnologia Exilis Elite pentru estomparea semnelor de îmbătrânire, o procedură nedureroasă ce reface elasticitatea pielii şi rejuvenează zona tratată. Şedinţa durează 40 minute şi nu necesită timp de recuperare. Iar pentru a recăpăta conturul ferm al chipului, Elite Face este o alegere perfectă, fiind un lifting facial neinvaziv. Terapia presupune tratarea a trei zone ale feţei, fiind un lifting facial fără durere sau riscuri dar cu rezultate uimitoare.

Tratamentele sunt disponibile în centrul Elite Estet, Primăverii, Rosenthal 41, et.2, ap.3, Sector 1, Bucureşti; 0733.844.030 sau [email protected]. Mai multe informaţii: eliteestet.ro 

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO