Căutare

Share this article

Aceasta este Stones la momentul în care a început totul, când membrii trupei cântau muzica pe care o iubeau – blues, R&B şi chiar country”, scriu, pe pagina lor de Fecebook, britanicii de la The Rollig Stornes făcând referire la cel mai proaspăt album al lor, “On Air”, pe care-l vor lansa pe 1 decembrie.

Albumul este, practic, povestea succesului pe care l-au cunoscut cei cinci The Rolling Stones în anii ’60, “On Air” începând cu scrisoarea primită de BBC de la Brian Jones (fondatorul şi liderul iniţial al trupei) în 1963, prin care solicita politicos o audiţie pentru “The Rollin’ Stones Rhythm and Blues Band”, şi încheindu-se cu povestea unuia dintre cele mai bune album ale lor, “Let It Bleed”, din 1969.

Pe albumul „On Air” se regăsesc mai multe înregistrări BBC care vor crea o perspectivă unică asupra primilor ani de existenţă a acestei trupe, ce a luat fiinţă la Londra, în 1962. Formată în prezent din Mick Jagger (voce, chitară), Keith Richards (chitară, voce), Charlie Watts (tobe) şi Ronnie Wood (chitară), The Rollig Stornes – care a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1989 – a lansat până acum 30 albume de studio, care au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Conform trupei, fiecare piesă înregistrată pe albumul “On Air” a fost restaurată prin tehnica „Audio Source Separation”. Albumul este disponibil pentru pre-comandă în diverse formate, inclusiv vinil în ediţie deluxe. Găsiţi detalii pe rollingstones.com.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO