Căutare

Share this article

Veşti bune pentru fanii The Smiths: trupa va lansa un disc care include două înregistrări ce nu au apărut pe niciun album până în prezent, potrivit nme.com, citat de News.ro.

Pagina de internet True-To-You şi purtătorul de cuvânt al lui Morissey, liderul trupei, au anunţat că noul material al formaţiei, va fi lansat de compania Warner împreună cu versiunea demo mixată a cântecului „The Boy With The Thorn In His Side” şi o versiune nedifuzată a piesei „Rubber Ring”.

Luna trecută, chitaristul Johnny Marr şi basistul Andy Rourke au lansat alte două cântece „pierdute”.

Marr a dezvăluit recent că s-a întâlnit în 2008 cu Morissey şi au discutat posibilitatea de a se reuni, dar discuţiile nu au fost finalizate. Între timp, Morissey a fost obligat să anuleze un turneu prin Statele Unite după ce clăparul formaţiei sale a fost internat în spital.

Trupa engleză The Smiths a fost una dintre cele mai importante formaţii de new-wave din anii 1980. Proiectul muzical se baza pe parteneriatul dintre Morrissey şi Johnny Marr, care au scris majoritatea cântecelor. Considerată una dintre cele mai importante formaţii ale moemntului său, The Smiths a devenit „un grup-cult”, bazându-şi succesul pe textele lui Morrissey, deseori deprimante şi care abordează teme precum dragostea, moartea, vegetarianismul şi alienarea.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO