Căutare

Share this article
Când vine vorba despre nunţi, fiecare pereche (mai exact mireasa) are în minte o idee clară despre cum şi-ar dori să arate întregul eveniment: cum şi unde să fie petrecerea, ce nuanţe să aibă decorul şi florile, cum să se potrivească mai bine temei alese… şi lista bifelor din desfăşurător poate continua.
 
De cele mai multe ori nunţile se petrec în restaurante sau în balroom-uri cu dichis, însă, nu-i aşa?, sunt şi miri care îşi doresc o nuntă în aer liber. Din păcate, cu greu găseşti în mijlocul oraşului un restaurant cu terasă sau o curte destul încăpătoare pentru un astfel de eveniment. 
 
Soluţii se găsesc – de cele mai multe ori – în apropierea Bucureştiului, fie că vorbim de Mogoşoaia, Snagov sau Otopeni. Dar, dacă vă doriţi o nuntă neconvenţională în aer liber, mergeţi să vedeţi The Wedding House, o căsuţă shabby-chic aflată la 40 km de Bucureşti.
 
Casa din localitatea Poiana lui Stângă (Vânătorii Mici) pare coborâtă din cărţile de poveşti. După ce zăboveşti admirându-i obloanele albastre ce amintesc de casele din Deltă, poţi urma calea potecii din lemn. La capătul acesteia descoperi un foişor decorat cu simplitate şi bun gust, un loc în mijlocul naturii, înconjurat de verdeaţă şi pomi. La mese pot încăpea 150 de persoane, iar pe pajiştea alăturată se pot oficia cununiile sau se poate dansa „la firul ierbii”.
Adăugaţi baloţi de paie, băncuţe, păturici pentru picnic sau orice elemente de decor doriţi şi veţi obţine petrecerea pe care v-aţi imaginat-o. Nu vă faceţi griji pentru ploaie sau frig, foişorul se poate închide în caz de vreme rea.
 
Cei care aleg să facă nunta la The Wedding House beneficiază atât de foişorul pentru desfăşurarea petrecerii şi de curtea plină de verdeaţă, dar şi de câteva dintre camerele casei. Mireasa are un loc numai al ei, o cameră care-i poartă numele, pentru a se pregăti înainte de cununie, iar dormitorul matrimonial (Lovebirds) găzduieşte mirii în noaptea nunţii.
 
Las fotografiile să vorbească de la sine, nu înainte de a vă preciza că numele casei nu limitează iniţiativele neconvenţionale: grădina şi foişorul de la The Wedding House găzduiesc nu doar nunţi, ci şi aniversări, şedinţe foto sau chiar filmări.
 
The Wedding House, Poiana lui Stângă, Strada Principală 155 (Vânătorii Mici, Giurgiu); www.theweddinghouse.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO