Theresa May apare în Vogue, ediţia americană - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, va apărea într-un pictorial în ediţia americană a revistei de modă Vogue. Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii de la Downing Stree, nr. 10, reşedinţa oficială a premierilor britanici, anunţă BBC, citată de News.ro.

Renumită pentru pasiunea ei pentru modă, în special pentru pantofi mai puţin obişnuiţi, Theresa May a fost fotografiată pentru acest pictorial de celebra Annie Leibovitz. Celebra fotografă americană le-a fotografiat în trecut şi pe Michelle Obama şi Hillary Clinton pentru US Vogue.

Potrivit Press Association, surse de la Downing Street nr. 10 au negat zvonurilor care afirmă că apariţia Theresei May în revista Vogue are legătură cu o vizită plănuită de premierul britanic în Statele Unite cu ocazia primei sale întâlniri cu Donald Trump.

Ediţia cu acel pictorial din US Vogue, plănuită cu mult timp înainte, va fi lansată pe piaţă în luna aprilie”, au precizat reprezentanţii de la Downing Street nr. 10, citaţi de News.ro.

Pasiunea prim-ministrului britanic pentru Vogue este cunoscută, mai ales după ce a spus că ar alege un abonament pe viaţă la revista Vogue, atunci când a fost invitată într-o emisiunea TV să numească articolele de lux pe care le-ar lua cu ea pe insulă pustie.

Totuşi,ea nu este primul prim-ministru britanic care are un pictorial în Vogue. Margaret Thatcher, prima femeie care a devenit prim-ministru al Marii Britanii, a apărut la rândul ei de patru ori în ediţia britanică a revistei Vogue.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO