fbpx

Căutare

Share this article

Actorul american Tim Robbins, vine în iunie în România un spectacol de teatru regizat de el însuşi – „Visul unei nopţi de vară”, de William Shakespeare -, ce va fi pus în scenă la Teatrul de Comedie din Bucureşti.

Potrivit instituţiei teatrale, producţia californiană este cel mai important eveniment teatral din programul Teatrului de Comedie. Trei reprezentaţii extraordinare, pe 22, 23 şi 24 iunie (ora 19.00)  îl vor aduce în prim plan pe marele actor premiat cu Oscar, Tim Robbins, în ipostaza de regizor de teatru. Robbins împreună cu trupa sa, The Actors’ Gang, pune în scenă la Teatrului de Comedie, spectacolul „Visul unei nopţi de vară”, prin care  va recrea o lume fantastică, populată de zâne, de vrăji, incantaţii, cu îndrăgostiţi fermecaţi şi descântaţi, o lume în care până şi Crăiasa Zânelor se îndrăgosteşte de un măgar. Va fi o dezordine universală care este repusă pe făgaş de zburdălniciile  unei nopţi de la jumătatea verii. Treisprezece actori ai  The Actors’ Gang, împreună cu Tim Robbins şi co-directorul artistic al companiei, Cynthia Ettinger, luminează hăţişurile shakespeariene cu muzică originală, expresivitate cinetică şi cu o abordare captivantă a realităţii şi a magiei limbajului original.

„Aceasta este una din piesele mele preferate de la Shakespeare – sunt atât de multe straturi de adevăr, minciună, vis, realitate, vrajă şi înşelăciune. O dispută conjugală aruncă Universul în haos şi confuzia rezultată este periculoasă, scandaloasă şi sălbatic de amuzantă”, a declarat Tim Robbins.

Spectacolul reprezintă o producţieThe Actors’ Gang în colaborare cu Change Performing Arts. Din 1981, Tim Robbins este  Director Artistic al companiei teatrale The Actors’ Gang, care a realizat, de la înfiinţare, peste 150 de spectacole, care au fost recompensate cu peste 100 de premii. Compania prezintă piese noi,  neconvenţionale şi reinterpretări dinamice ale clasicilor, reînviind vechea semnificaţie a scenei ca spaţiu al comuniunii sacre, transmiţând publicului mereu  un mesaj îndrăzneţ, original şi ferm.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete a Teatrului de Comedie şi online, de pe site-ul comedie.ro.

 

 

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO