fbpx

Căutare

Share this article

Suntem în această goană teribilă de a fi cool, de a ne îmbrăca conform ultimelor tendințe în fashion. Și este minunat să te uiți în oglindă și să te simți un fashion icon, așa e? Însă și mai extraordinar este ca alegerile vestimentare pe care le facem să fie în concordanță cu un lifestyle sănătos nu doar pentru noi, dar și pentru mediul înconjurător.

Astfel, primul sfat pentru un casual look wow este să ne orientăm spre acele brand-uri implicate într-o continuă misiune a sustenabilității, precum un brand care creează colecție după colecție în jurul ideii că „nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă”. Când achiziționezi un articol de îmbrăcăminte care știi că provine dintr-o colecție unde 80% din denim este reciclat 100%, nu te simți un pic mai fashionable?

Uber cool este și să găsești acel brand a cărui viziune este îndreptată către nevoile stilistice universale și care se adaptează oricărui tip de personalitate și fiecărei siluete. „Style For All” nu trebuie să fie doar o filosofie, ci o realitate urbană și actuală, în care un brand îți oferă o experiență de shopping cameleonică.

Tommy Hilfiger

Aventura stilistică se continuă cu atenția la detalii de design care fac o piesă cheie pentru garderobă sau nu. Obținerea acelui echilibru modernist perfect prin contrastarea siluetelor brutale, utilitare, cu materiale moi, de pluș, precum pielea falsă de căprioară și geci de puf din materiale reciclate. Un mix cromatic de alb-negru la care se adaugă tonalități neutre, dar și culori incitante precum violetul puternic și galbenul care garantat atrag privirea. Piese inspirate din stilul clasei muncitoare, precum ar fi cizmele de drumeție, mix-uri pufoase, confortabile, de pantaloni casual, hanorace cu glugă și pantaloni de trening.

Tommy Hilfiger

Prin colecția de Toamnă 2020 TommyXLewis – cea de-a cincea colaborare Tommy Hilfiger cu Lewis Hamilton, cel care a câștigat de șase ori Campionatul Mercedes-AMG Petronas Formula 1TM – ți s-a pregătit set-up-ul pentru o experiență fashion cool.

Lewis Hamilton: „Evoluția mea ca designer și colaborator al colecțiilor TommyXLewis a fost o călătorie incredibilă. În ultimele cinci sezoane, mi-a plăcut enorm să lucrez cu Tommy și împreună să depășim granițe, să ne asumăm riscuri creative și să reușim să surprindem propriul meu stil în design-ul abordat. Noua noastră colecție de Toamnă 2020 întruchipează tot ceea ceea ce noi susținem – de la exprimare personală autentică la incluzivitate și sustenabilitate – în același timp continuând să ne bazăm pe estetica TommyXLewis pe care am construit-o. Nu am putea fi mai mândri de ceea ce am creat împreună.”

Ca să obții acest casual look uber cool trebuie doar să te duci în magazinele selecționate Tommy Hilfiger.  Happy shopping!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO