fbpx

Căutare

Share this article

Prezintă ştirile despre Vreme de ani buni la PRO TV, şi vremea pare îngăduitoare cu Magda Pălimariu. Vedeta este într-o formă de zile mari şi ne-a dezvăluit care sunt trucurile la care apelează atunci când vine vorba despre frumuseţe.

Care este marea ta pasiune?

În ultimul timp, pictura a devenit o pasiune pentru mine. Nu sunt artist, nu îmi arog acest talent, dar am descoperit că timpul petrecut în faţa unui şevalet aşternând pe pânză sentimente şi gânduri, mă relaxează şi mă transpune în dimensiuni interioare pline de linişte şi de mare bucurie. Este o preocupare pe care o recomand cu căldură celor ce caută un mod plăcut de a-şi petrece timpul.

Eşti într-o formă de zile mari. Cum reuşeşti?

Cred că pe undeva îşi pune amprenta partea genetică pentru că văd în familia mea femei peste care anii trec cu delicateţe. Cu toate acestea, am grijă de mine şi sunt atentă la orele de somn, la stilul alimentar, la exerciţiile fizice. Pentru mine acestea sunt cele mai importante elemente care mă ajută să mă simt bine.

Dacă ai vrea să fii seducătoare, ce tip de machiaj ai alege?

Pentru seducţie cred că aş alege un machiaj „smokey eyes black”, cred că dă o notă de mister şi, în acelaşi timp, pune foarte bine ochii în evidenţă.

Care a fost prima experienţă cu produsele de machiaj?

Îmi amintesc că eram micuţă când am folosit pentru prima dată machiajul. Curiozitatea mă făcea să umblu pe furiş în trusa de machiaj a mamei, să testez culorile şi propria îndemânare în folosirea lor. Apoi, pentru că părinţii mă duceau la diverse concursuri, îmi permiteau să folosesc unele produse de machiaj, aşa că pot spune că am fost de mică învăţată cu ideea de a mă machia.

Dacă eşti în grabă şi vrei să ajungi la un eveniment, ce tip de makeup şi ce coafură alegi?

Pentru evenimente niciodată nu sunt pe fugă în ceea ce priveşte machiajul şi coafura. Dar nici nu obişnuiesc să pierd mult timp pentru asta, mai ales că am devenit oarecum expertă în propriul machiaj. Cât despre coafură, abordez cu lejeritate simplitatea.

Ce secret ai în privinţa părului? Se întâmplă să îţi faci şi tu acasă măşti?

Trebuie să recunosc că am o grijă mai mare în ceea ce priveşte părul pentru că este expus zilnic la termice şi la produse de coafură care îl agresează… Prin urmare apelez cu încredere la produsele profesionale de îngrijire a părului, iar în timpul liber folosesc măşti cu ulei de măsline care conferă luciu şi hidratare, ulei de ricin care îl regenerează sau ulei de cocos pentru că părul să-şi menţină structura sănătoasă.

Cât priveşte dieta, ce faci atunci când se întâmplă să iei 1-2 kg în plus? Cum le dai jos?

Atunci când se întâmplă să depăşesc puţin greutatea, adopt o dietă disociată şi intensific exerciţiile fizice. Asta m-a ajutat de fiecare dată. În cazul meu aceasta este soluţia care dă rezultate. Dar nu am fost niciodată adepta unui regim foarte strict.

Cum arată meniul tău zilnic?

Dimineaţa încep cu un fresh de portocale, grepfruit sau o limonadă, sau pur şi simplu mănânc un fruct. Iar dacă încep cu iaurt şi cereale în care adaug de fiecare dată migdale, nuci şi stafide, renunţ la fructe. Prânzul constă în ceva la grătar (fie peşte cu orez, fie piept de pui cu diverse garnituri). Depinde de ce am poftă în ziua respectivă, iar seara încerc să mănânc cât mai puţin. Trebuie să recunosc însă că nu-mi refuz bucuria de a mânca o prăjitură, o ciocolată, iar cafeaua nu-mi lipseşte niciodată dimineaţa.

Care este primul lucru pe care îl faci odată cu venirea sezonului rece?

Am observat că este important pentru corpul meu să am grijă de el atunci când vine sezonul rece. Am grijă de imunitate consumând multă vitamina C şi apelând la ozonoterapie.

Care este cea mai importantă lecţie de frumuseţe primită până acum?

Am învăţat şi ştiu că frumuseţea nu este doar fizică. Au fost situaţii în care am văzut cum oameni simpli au dat dovadă de multă răbdare, înţelegere şi multă iubire pentru cei din jur fără să aştepte nimic în schimb. Asta arată o mare frumuseţe interioară şi ea se vede în ochii acestor oameni.

Care este marea ta pasiune?

În ultimul timp, pictura a devenit o pasiune pentru mine. Nu sunt artist, nu îmi arog acest talent, dar am descoperit că timpul petrecut în faţa unui şevalet aşternând pe pânză sentimente şi gânduri, mă relaxează şi mă transpune în dimensiuni interioare pline de linişte şi de mare bucurie. Este o preocupare pe care o recomand cu căldură celor ce caută un mod plăcut de a-şi petrece timpul.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO