fbpx

Căutare

Share this article

… A ajuns pe lista Aryei Stark! Toată lumea ştie că Arya Stark are o listă foarte concretă de nume şi personaje care trebuie să moară de mâna sa. Personajul lui Maisie Williams din Game of Thrones a suferit foarte mult din fragedă copilărie. Acum a ajuns un „No One” şi este foarte hotărâtă să le vină de hac celor de pe listă. Printre aceştia se numără Cersei Lannister, Melissandre, Joffrey Baratheon, Gregor „The Mountain” Clegane, The Hound şi mulţi alţii.

Dar ce legătură au toate acestea cu Tom Hanks? Actorul nici măcar nu joacă în celebrul serial de televiziune!

Tom Hanks a ajuns pe lista Aryei – mai în glumă, mai în serios – în cadrul emisiunii The Graham Norton Show. Invitată în platou alături de Tom Hanks şi boxeurul Anthony Joshua, actriţa Maisie Williams a povestit despre personajul său şi despre lista detaliată pe care Arya o tot recită, vizualizând momentul în care îi va ucide pe toţi.

Rugată să recite în direct această listă, celebra actriţă din Game of Thrones a inserat – ca din întâmplare – pe lista sa numele lui Tom Hanks, al celuilalt invitat din platou, şi chiar al gazdei, Graham Norton!

Tom Hanks a fost mai mult decât uimit de decizia actriţei. Dar mai bine vă lăsăm să vă bucuraţi în întregime de această scenă:

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO