Tommy Hilfiger va lansa o colecţie vestimentară destinată sporturilor de iarnă - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Tommy Hilfiger colaborează cu brandul Rossignol şi va lansa în colaborare cu acesta, în 2017, o colecţie de articole vestimentare dedicate persoanelor pasionate de sporturile de iarnă, ce va apărea în magazine în luna octombrie. Noua colecţie vestimentară de sporturi de iarnă creată de celebrul designer în vârstă de 65 de ani se va intitula „Tommy x Rossignol”, anunţă news.ro.

Articolele vestimentare din această colecţie, realizate în nuanţe de roşu, albastru şi alb, vor include jachete şi pantaloni de schi, pulovere cu fermoar, salopete impermeabile, dar şi echipamente sportive, precum schiuri, cizme, bocanci şi căşti de protecţie.

Toate aceste articole vestimentare vor fi decorate cu emblema casei Tommy Hilfiger şi cu logoul brandului Rossignol

„Sunt pasionat de schi şi de sporturile de iarnă de când eram tânăr. Am vrut să creez această colecţie de multă vreme, iar Rossignol s-a dovedit a fi partenerul perfect alături de care să dau viaţă acestei idei în cel mai strălucit mod”, a declarat Hilfiger, citat de wwd.com.

Colecţia a fost prezentată în această săptămână la Pitti Uomo în Florenţa şi va fi disponibilă începând din luna octombrie în magazinele Tommy Hilfiger din toată lumea. Gama de preţuri variază între 527 şi 739 dolari (pentru echipamentele outdoor) şi între 157 şi 422 dolari (pentru cele indoor).

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO